Καθάρισες το αβοκάντο και δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις ολόκληρο. Κανένα πρόβλημα! Απλά εφάρμοσε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να μην μαυρίσει.

#1 Κρεμμύδι

Αρχικά, θυμίσου ότι το μισό κομμάτι που θέλεις να αποθηκεύσεις πρέπει να μείνει ΜΕ τη φλούδα του. Κόψε ένα κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια και βάλε το σε ένα μπολ. Επάνω του τοποθέτησε το αβοκάντο -με τη σάρκα προς τα πάνω, να μην ακουμπάει στο κρεμμύδι. Τύλιξέ το με ένα wrap για να μη μυρίσει το ψυγείο και βάλτο μέσα.

#2 Λεμόνι

Ρίξε λίγο λεμόνι στη σάρκα του αβοκάντο και εκείνο θα κάνει τη… δουλειά του.

#3 Λάδι

Άλλειψέ το κομμένο αβοκάντο με λίγο ελαιόλαδο στο πινέλο. Αυτό θα δημιουργήσει ένα τεχνιτό φιλμ προστασίας που δεν θα του επιτρέψει να μαυρίσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!