Yλικά
1 πακέτο σφολιάτας
1 πακέτο τυρί κρέμα
1 πακέτο καβουρόψυχα
2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πιπέρι
 
Για τη sauce
1/2 φλ σάλτσα σόγιας
1/2 φλ μπαλσάμικο
2 κσ μέλι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κγ σουσάμι
2 κγ σησαμέλαιο
 
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τη καβουρόψυχα και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Κόβουμε τη σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια και τοποθετούμε 2 κουταλιές από τη γέμιση στο κέντρο.
 
Φροντίζουμε οι άκρες να εφάπτονται και στρίβουμε με προσοχή ώστε να μη βγει η γέμιση έξω. Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
 
Για τη sauce ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε σε ένα μπολάκι.
 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!