Η συνταγή για το σκορδόψωμο του σεφ και παρουσιαστή Guy Fieri

Η συνταγή για το σκορδόψωμο του σεφ και παρουσιαστή Guy Fieri

Ένα υπέροχο συνοδευτικό αλλά και ένα πιάτο για ένα οικογενειακό τραπέζι ή με φίλους.

Υλικά

225γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

1 κουτ. σούπας παρμεζάνα, τριμμένη

1 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Hot sauce, καυτερή σάλτσα τύπου ταμπάσκο, ανάλογα με την προτίμησή σας

αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 γαλλική μπαγκέτα

Διαδικασία

Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε το βούτυρο με το σκόρδο, το κρεμμυδάκι, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό, την καυτερή σάλτσα και το αλατοπίπερο.

Προθερμαίνουμε το γκριλ. Κόβουμε την μπαγκέτα οριζόντια και αλείφουμε με το παραπάνω μίγμα και τις δύο πλευρές. Aπλώνουμε τις φέτες σε ένα λεπτό μεταλλικό ταψί και ψήνουμε για 2 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top