Υλικά για 4 άτομα

4 λεπτές φέτες ψωμιού ολικής άλεσης
6-7 ντοματίνια
2 κ.σ. τυρί κρέμα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγη κάππαρη
αλάτι
πιπέρι
λίγο γλάσο βαλσάμικου

Εκτέλεση

Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρετε για 3-4 λεπτά.
Φρυγανίζετε το ψωμί και το κόβετε στη μέση.

Αλείφετε τυρί κρέμα στις φέτες, βάζετε λίγα σοταρισμένα ντοματίνια, κάππαρη και γαρνίρετε με το γλάσο βαλσάμικου.