Υλικά:
1 κονσέρβα τοματάκια

1 ποτηράκι κρασί
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι λάδι
αλάτι και πιπέρι
1/2 κιλό σπανάκι
1/4 ματσάκι άνιθο
6 σουπιές καθαρισμένες και κομμένες κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1/2 ματσάκι μαϊντανό

Εκτέλεση

-Καθαρίζετε τις σουπιές από το κόκκαλο, τα εντόσθια και το μελάνι τους

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει

-Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε

-Ρίχνετε και τις σουπιές

-Σβήνετε με κρασί

-Προσθέτετε την τομάτα και τον πελτέ

-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τον άνιθο

-Αλατοπιπερώνετε

-Προσθέτετε το σπανάκι

-Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.