Η χθεσινή μπριζόλα δεν τρώγεται, μεταμορφώνεται.

Μην πετάς το φαγητό.Υπάρχουν λύσεις ώστε να μεταμορφώσεις το χθεσινό φαγητό και να γευτείς ένα νόστιμο φαγητό!

Υλικά:

2 χοιρινές μπριζόλες

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμνες

250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα

200 γρ. σάλτσα ντομάτας

Aλάτι

Πιπέρι

Κύμινο

Κάρυ (κατά προτίμηση)

Ελαιόλαδο για το τηγάνι

Εκτέλεση:

Σ’ ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρεμμύδι ,το σκόρδο, τις πιπεριές και τα μανιτάρια, και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, και τα μπαχαρικά.

Παράλληλα, κόβουμε τις μπριζόλες σε κομμάτια, και τις προσθέτουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε λίγο νεράκι, και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί. Μαγειρεύουμε για δέκα λεπτά, και το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!