Από τις πιο εύκολες και λαχταριστές συνταγές για πρωινό. 

Τηγανίτες με σιρόπι και μούρα. 

Προετοιμασία

Ανακατεύετε καλά το αλεύρι, το χλιαρό νερό και το αλάτι σε ένα μπολ με σύρμα και φροντίζετε ώστε το μείγμα να μην κάνει σβώλους. Αφήνετε το μείγμα για μιάμισι ώρα ώστε να καθίσει πριν προχωρήσετε στο τηγάνισμα. 

Υλικά

1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

1 ποτήρι χλιαρό νερό 

1 πρέζα αλάτι

λάδι για το τηγάνισμα 

υλικά της αρεσκείας σας για το σερβίρισμα όπως μέλι, σοκολάτα, μούρα ή ξηρούς καρπούς

Εκτέλεση

Ρίξτε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και περιμένετε να ζεστάνει καλά. Ρίχνετε όση ποσότητα επιθυμείτε από το ζυμάρι, ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να έχουν οι τηγανίτες και περιμένετε μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσό χρώμα από κάθε πλευρά. Έπειτα τις γυρνάτε από την άλλη. Όταν είναι έτοιμες τις τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας, που θα τραβήξει το πολύ λάδι. Σερβίρετέ τις με μέλι, σιρόπι ή σοκολάτα και φρούτα της αρεσκείας σας όπως φράουλες και μούρα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!