Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή για να φτιάξετε τορτίγια εύκολη με τόνο, αβοκάντο και σως από γιαούρτι και να απολαύσετε ενα ωραίο δείπνο ακόμα και όσοι κάνετε κάποιας μορφής δίαιτα. Ενα ισορροπημένο πιάτο σε πρωτείνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες που θα σας ικανοποιήσει και γευστικά

Υλικά

2 πίτες τορτίγια
4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.γ. μαγιονέζα
3 σταγόνες ταμπάσκο
Λίγο κύμινο
1 τόνος απο κονσέρβα
2 κ.σ. σέλερι σε λεπτές φέτες
Μισό αβοκάντο σε κομματάκια
4 κ.σ. φασόλια μαύρα απο κονσέρβα
Χυμός απο μισό λεμόνι

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε σε ενα μπωλ τον τόνο με τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον χυμό απο μισό λεμόνι

Σε ενα άλλο μπωλ ανακατέυουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα και τα μπαχαρικά

Αναμιγνύουμε το περιεχόμενο των δυο μπωλ

Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες στο γκρίλ για 3 λεπτά

Μοιράζουμε στα δύο και απλώνουμε το μίγμα

Προσθέτουμε φύλλα μαρουλιού και τυλίγουμε τις πίτες σε χοντρό κύλινδρο

Οι τορτίγιες με τόνο και γιαούρτι είναι έτοιμες.