Ένα μαγικό ταξίδι από την Ανατολή μέχρι το Βυζάντιο μέσα από τα δύο νέα αρώματα του Tesori d’ Oriente

Ένα μαγικό ταξίδι από την Ανατολή μέχρι το Βυζάντιο  μέσα από τα δύο νέα αρώματα του Tesori d’ Oriente
To Tesori d’ Oriente σας προτρέπει να αφεθείτε σε έναν κόσμο αρμονίας και αποπλάνησης.

Αντλώντας την έμπνευση του από αρχαίες τελετουργίες ομορφιάς από την Ανατολή, το Tesori d’ Oriente δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία ευεξίας τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα. Τα προϊόντα Tesori d'Oriente δημιουργήθηκαν για να μεταμορφώσουν την «ρουτίνα» της καθημερινής φροντίδας σε μια μοναδική τελετουργία ομορφιάς που περιλαμβάνει πολυτελή αρώματα, αναζωογονητικά υλικά και συναισθήματα, ένα ατελείωτο ταξίδι ομορφιάς αλλά και ευεξίας.

Οι δύο νέες του σειρές «BYZANTIUM» και «AYURVEDA», τα προϊόντα εκείνα που θα σας συντροφεύσουν στο ταξίδι αυτό με το αναζωογονητικό τους άρωμα, την πλούσια υφή τους και την ιδιαίτερα συσκευασία τους.Το «BYZANTIUM», μας μεταφέρει στο ιστορικό Βυζάντιο και την εποχή που στην Κωνσταντινούπολη τα παλάτια χαρακτηρίζονταν από τους υπέροχους κήπους τους και τα μοναδικά αρώματα των λουλουδιών τους. Τα βασικά συστατικά του BYZANTIUM είναι δύο λουλούδια, τόσο αντίθετα μεταξύ τους και όμως τόσο ταιριαστά. Το μαύρο ρόδο, το πιο μυστήριο λουλούδι όλων που σηματοδοτεί την τελειότητα, συνδυάζεται με το λάβδανο, ένα κοινό μυστικό των γυναικών του Βυζαντίου για ενυδάτωση μετά το μπάνιο. Η ένωση αυτή δημιουργεί μία μοναδική εμπειρία που απελευθερώνεται μέσα από το νέο Tesori d’ Oriente.Η σειρά «AYURVEDA», εμπνευσμένη από την φιλοσοφία της AYURVEDA, δηλαδή της «επιστήμη ζωής», του πρώτου ολιστικού θεραπευτικού συστήματος που ξεκίνησε από την Ινδία πριν από 5.000 χρόνια, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη χαλάρωση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος. Αποτελούμενο από μία μίξη αρωμάτων, ανάμεσα στα οποία μπορεί κανείς να διακρίνει το πορτοκάλι, το κεχριμπάρι, το ξύλο και το λεμόνι αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις και αποκαθιστά την εσωτερική ισορροπία και ηρεμία.

Τα δύο νέα προϊόντα Tesori d’ Oriente, απευθύνονται σε εκείνους που γνωρίζουν καλά πως η εξωτερική υγεία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εσωτερική και επιθυμούν μόνο την καλύτερη ποιότητα για εκείνους.

Γνωρίστε τα δύο νέα προϊόντα και αφήστε τη μαγεία της Ανατολής να σας ταξιδεύσει στα μυστικά και τις τεχνικές της.


Λίγα λόγια για τη μάρκα Tesori d’ Oriente


Η μάρκα Tesori d' Oriente είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων προσωπικής φροντίδας που λανσαρίστηκε το 1997.

Η φιλοσοφία της μάρκας έχει τις ρίζες της στη μακρινή Ανατολή, από όπου εμπνέεται για τα συστατικά της και τα αρώματά της. Έχοντας σαν μότο ότι η ομορφιά είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε για την ψυχοσωματική μας χαλάρωση, τα προϊόντα Tesori d'Oriente περιποιούνται το δέρμα με υφές και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις σας. Απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες που αγαπούν και φροντίζουν τον εαυτό τους.


Scroll To Top