Η DALON κάνει τη διαφορά …στη λιποδιάλυση με το Body Slimming Gel!

Η DALON κάνει τη διαφορά …στη λιποδιάλυση με το Body Slimming Gel!

Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon & η σειρά Sensation παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό προϊόν, που θα γίνει ο βασικός μας σύμμαχος στην προσπάθειά μας να αδυνατίσουμε και να αποκτήσουμε ένα σώμα γεμάτο υγεία και ευεξία, χωρίς λίπος και τοπικό πάχος.

Το Body Slimming Gel από την Dalon περιέχει καφεΐνη και οργανικό πυρίτιο. Μελέτες έδειξαν πως χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή του αυξάνει τη λιποδιάλυση κατά 22%, τη μικροκυκλοφορία κατά 64% ενώ μειώνει την περιφέρεια κατά 4,4 εκ.και τη μέση κατά 3,5 εκ. μετά από 10 εβδομάδες καθημερινής χρήσης.

Τα αποτέλεσματά του κάνουν …τη διαφορά!

Και θα φανούν να μας κολακεύουν τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι και που ετοιμαζόμαστε για τις παραλίες…

Οδηγίες Χρήσης: απλώστε το αδυνατιστικό gel κάθε πρωί στους μηρούς, γοφούς και μέση κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, να μην εφαρμοστεί σε ερεθισμένο δέρμα.

Το Body Sliming Gel από τα καλλυντικά Dalon μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, σε super markets καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS. H BIOKAL COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της. www.biokalcosmetics.gr

 

Scroll To Top