Η Rainbow Waters αναβιώνει την αγαπημένη ελληνική σειρά υγιεινών σνακ «ΠΕΤΑΛΟΝ»

Η Rainbow Waters αναβιώνει την αγαπημένη ελληνική σειρά υγιεινών σνακ «ΠΕΤΑΛΟΝ»

Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πελατών της για προμήθεια υγιεινών σνακ στο σπίτι και το γραφείο, η RAINBOW WATERS, μετά από εκτεταμένη έρευνα, επέλεξε να αναβιώσει την αγαπημένη, ελληνική σειρά προϊόντων, «ΠΕΤΑΛΟΝ»:
Ξηροί καρποί που καταναλώνονται ολόφρεσκοι.

Η RAINBOW WATERS πρωτοπορεί και εφαρμόζει τις απαραίτητες διαδικασίες στην παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή, ώστε τα προϊόντα να φτάνουν στον καταναλωτή μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Η εταιρία έχει επιλέξει να παράγει καθημερινά περιορισμένες ποσότητες, ώστε τα σνακ να φτάνουν πάντα φρέσκα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις όλης της χώρας.

Τα πρώτα προϊόντα της σειράς «ΠΕΤΑΛΟΝ» που διαθέτει η RAINBOW WATERS είναι:

- Ελληνικά, κελυφωτά φυστίκια, διαλεγμένα ένα προς ένα, αποξηραμένα στον ήλιο, ψημένα σε παραδοσιακό πέτρινο φούρνο, ελαφρώς αλατισμένα με θαλασσινό αλάτι.

- Energy Mix με ωμούς ξηρούς καρπούς (κάσιους, ψίχα αμυγδάλου / ηλιόσπορου / κελυφωτού φυστικιού) και cranberries. Το γευστικό και υγιεινό snack που αναπληρώνει γευστικά την ενέργεια του οργανισμού, χωρίς χημικά πρόσθετα.

Η εταιρία διανέμει τα προϊόντα της μέσω του δικτύου διανομής της, με 140 οχήματα, απευθείας στην πόρτα του πελάτη και μέσω ηλεκτρονικής αγοράς από το e-shop της.

Οι πρώτες ενδείξεις της νέας αυτής δραστηριότητας προμηνύουν ότι πρόκειται για ένα δυναμικό άνοιγμα στον κλάδο των υγιεινών σνακ. Στόχος της διοίκησης είναι η σειρά να εμπλουτίζεται συνεχώς με σνακ, ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας.

«Πέταλον» ονομάζεται η ψηλότερη κορυφή της Άνδρου, του πιο πράσινου νησιού των Κυκλάδων, με την πλούσια χλωρίδα και τα καρποφόρα δένδρα.

Η RAINBOW WATERS, No1 εταιρία ψυκτών και οικιακών φίλτρων νερού στην Ελλάδα, από το 1999, προσφέρει λύσεις για καθαρό νερό σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία της, πλέον προσφέρει την απόλυτη ποιότητα και στον καφέ, τα ροφήματα και τα υγιεινά σνακ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top