Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με το νέο VIDAL Honey & Vanilla και ...αλλάζουμε διάθεση!

Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με το νέο VIDAL Honey & Vanilla και ...αλλάζουμε διάθεση!

Το αγαπημένο μας αφρόλουτρο VIDAL, καλωσορίζει στην οικογένειά του, το νέο Honey & Vanilla και μας ταξιδεύει σε μοναδικά γλυκές περιπέτειες κάθε μέρα!

Το αφρόλουτρο VIDAL Honey & Vanilla, χάρη στα δύο βασικά συστατικά του και τις ενυδατικές τους ιδιότητες, το μέλι ακακίας και τη βανίλια, αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά φωτεινή και απαλή ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί και ηρεμεί τις αισθήσεις μας.

 

Το άρωμα του μελιού «ανακατεύεται» αρμονικά με φρουτώδεις νότες και δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα ικανή να ταξιδέψει το νου σε γλυκές και αγαπημένες αναμνήσεις. Η βανίλια από την άλλη πλευρά χάρη στις ηρεμιστικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες, απαλύνει και ενυδατώνει το δέρμα ενώ το αποτέλεσμα και των δύο βασικών συστατικών του προϊόντος, περιποιούνται την επιδερμίδα, προσφέροντάς της καθαριότητα σε βάθος και διαρκή ενυδάτωση.

To VIDAL Honey & Vanilla αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα αλλά και τον καλύτερο επίλογο σε μία ημέρα γεμάτη από άγχος και στρες! Προτιμήστε να απολαύσετε ένα αφρόλουτρο στην μπανιέρα με αναμμένα κεριά ή ένα γρήγορο χαλαρωτικό ντους και αφήστε το VIDAL Honey & Vanilla να σας ανανεώσει και να σας αλλάξει διάθεση κάθε στιγμή της ημέρας!

Απολαύστε το νέο VIDAL Honey & Vanilla και … αλλάξτε διάθεση!

 

 

Scroll To Top