Το πρότυπο νέο κατάστημα της CANDIA στον Άλιμο φέρνει την Μεσόγειο πιο κοντά από ποτέ!

Το πρότυπο νέο κατάστημα της CANDIA στον Άλιμο φέρνει την Μεσόγειο πιο κοντά από ποτέ!

To νέο πρότυπο κατάστημα της εταιρείας στρωμάτων CANDIA στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 46 στον Άλιμο, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Η εταιρεία είχε ετοιμάσει μία σειρά από μοναδικές εκπλήξεις και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, που περίμεναν τους φίλους της CANDIA για να τους καλωσορίσουν στο νέο flagship store, ενώ το βράδυ τα happenings κορυφώθηκαν με τα επίσημα εγκαίνια.Η αρχιτεκτονική του καταστήματος που απλώνεται σε 700 τ.μ και 2 επίπεδα, βασίζεται στη νέα φιλοσοφία της μάρκας η οποία συνοψίζεται στο motto «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN». Στόχος της νέας σχεδιαστικής προσέγγισης του νέου flagship store είναι η δημιουργία μίας βιωματικής εμπειρίας στον καταναλωτή. Ο μοναδικός conceptual σχεδιασμός ενεργοποιεί το συναίσθημα και την μνήμη πετυχαίνοντας μία μίξη από τα αρμονικά τοπία της Μεσογείου και τα φυσικά υλικά της Ελλάδας με τη μοναδικότητα των προϊόντων της CANDIA. Κάπως έτσι, η νέα αισθητική του καταστήματος αποτελεί τη μετουσίωση και την πρώτη ολιστική εφαρμογή της νέας εταιρικής φιλοσοφίας, τόσο σε επίπεδο in-concept σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο στρατηγικής επικοινωνίας.

Μέσα στο κατάστημα ο καταναλωτής μπορεί να γνωρίσει και να δοκιμάσει τα προϊόντα της CANDIA, επιλέγοντας το προϊόν εκείνο που ταιριάζει στο προσωπικό του χώρο και στις συνήθειες του. Σημαντική θέση στο κατάστημα έχει φυσικά η χειροποίητη συλλογή στρωμάτων της CANDIA. Τα 6 στρώματα της συλλογής Bodyfix εισαγάγουν έναν νέο τρόπο ξεκούρασης και κρύβουν μέσα τους όλα τα μυστικά της Μεσογείου χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά υλικά.

Wake Up in the Mediterranean: Ξαπλώστε και βυθιστείτε σε ένα γλυκό ύπνο και θα σας κάνει να ξυπνήσετε… στη Μεσόγειο!

Ακολουθείστε την CANDIA:    www.candia.gr | facebook | linkedin | instagram 
Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία Candia κατασκευάζει στρώματα & κρεβάτια πάνω από 40 χρόνια, με δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κατασκευάζει στρώματα «ονείρων» για να χαρίζουν έναν τόσο καλό και χορταστικό ύπνο ώστε να ξυπνάς στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου.

Η Candia ιδρύθηκε το 1973 από τους Χαράλαμπο και Εμμανουήλ Βελιβασάκη. Σήμερα, η 2η γενιά, Μιχάλης & Γιώργος Βελιβασάκης συνεχίζουν να δημιουργούν με την ίδια αγάπη & αφοσίωση ποιοτικά στρώματα, έχοντας θέσει βασικές προτεραιότητες τις εξαγωγές και την ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό τομέα.

Η CANDIA είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε τα χειροποίητα στρώματα BODYFIX το 1983 και εξάγει σε πάνω από 12 χώρες του εξωτερικού. Ενσωματώνουν την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, την επεξεργασία των υφασμάτων με λάδι ελιάς που προσφέρει σε αυτά φυσική αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου.

Η πολύπλοκη κατασκευή ενός BODYFIX απαιτεί έως και 24 ώρες και γίνεται αποκλειστικά από ειδικευμένους τεχνίτες.
Σήμερα εργάζονται στην εταιρεία πάνω από 100 άτομα με μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο της επιπλοποιίας. Η παραγωγική της δυνατότητα ξεπερνά τα 120.000 στρώματα ετησίως, ενώ ο μηχανολογικός της εξοπλισμός είναι από τους πιο σύγχρονους στην Ελλάδα. Σήμερα, η Candia βρίσκεται σε 100 σημεία στην Ελλάδα & σε συνολικά 27 καταστήματα Ευρώπη & Ασία.
Scroll To Top