Στο Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς την είπε στη Ραμόνα Μοροσάνου: «Είσαι φάουλ»

Στο Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς την είπε στη Ραμόνα Μοροσάνου: «Είσαι φάουλ»

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τη Ραμόνα Μοροσάνου. Έτσι, ενώ μίλησε με την πρώτη, ήρθε η σειρά να ρίξει τους τόνους στην δεύτερη χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία!

Συγκεκριμένα, όταν η ώρα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είχε περάσει, θέλησε να μιλήσει πιο ιδιαίτερα με τη Ραμόνα Μοροσάνου και να λύσει το όποιο θέμα είχε δημιουργηθεί με την συμπεριφορά της.

«Δεν την γουστάρω αγόρι μου, βλέπω τη στρατηγική της. Τι δεν καταλαβαίνεις;» αναρωτήθηκε η Ραμόνα Μοροσάνου αναφερόμενη στη Σοφία Δανέζη. Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Κεχαγιάς τόνισε: «Μην την γουστάρεις. Σε αυτό που είπα ότι είσαι φάουλ, είναι ότι ξεκινάς μια κουβέντα από το 0 και την φτάνεις στο δεκαπέντε, ενώ το 15 σε νοιάζει και όχι το μηδέν. Ξεκίνησες μια κουβέντα από τα τουβλάκια και την έφτασες στο παρεάκι».

«Εγώ σου μιλάω πολύ στρέιτ τώρα και στα… @ρχι@@α μου οι κάμερες! Άκουσες πόσο στρέιτ μπήκες; Με τι υφάκι μπήκες; Ανέβασες στο φουλ το volume! Το ύφος που ξεκίνησες την κουβέντα ήταν φάουλ, πολύ! Πολύ φάουλ! Εγώ δεν θα στο έλεγα αν δεν ήταν, πηγαίνετε και παίξτε χαστούκια, αλλά ήταν φάουλ» πρόσθεσε με έμφαση ο Δημήτρης Κεχαγιάς στη συμπαίκτρια του.

Σε άλλο σημείο, επίσης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επανέλαβε με φωνή στη Ραμόνα Μοροσάνου πως «εγώ στο λέω γιατί είσαι λάθος»!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top