Η H&M παράγει προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

Η H&M παράγει προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

 

O όμιλος H&M ξεκινά άμεσα την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού τον οποίο θα διαθέσει σε νοσοκομεία και σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για την καταπολέμηση του Κορωνοϊου.

Ο όμιλος H&M σκοπεύει να παραδώσει τον εξοπλισμό το συντομότερο. Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως.

Η CEO του ομίλου Helena Helmersson επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες που υπάρχουν και αν προσφέρει την υποστήριξη της εταιρείας. Στη συνέχεια ο όμιλος Η&Μ ξεκίνησε άμεσα να προετοιμάζει την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού.

«Ο κορωνοϊός μας επηρεάζει όλους δραματικά και ο όμιλος Η&Μ, όπως και πολλοί άλλοι οργανισμοί κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει σε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Αυτή η ενέργεια αποτελεί το πρώτο βήμα στις προσπάθειές μας να υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Είμαστε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού και πρέπει να την προσεγγίσουμε όσο πιο συλλογικά γίνεται» δήλωσε η Anna Gedda, Υπεύθυνη Αειφορίας του ομίλου H&M. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top