Η Penelope Cruz είναι η νέα brand ambassador του γαλλικού οίκου μόδας Chanel

Η Penelope Cruz είναι η νέα brand ambassador του γαλλικού οίκου μόδας Chanel

Η Penelope Cruz είναι η νέα πρέσβειρα του γαλλικού οίκου μόδας Chanel και θα είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας για την cruise συλλογή 2018/19 της μάρκας που φέρει τη σφραγίδα του καλλιτεχνικού διευθυντή, Karl Lagerfeld.

Η Ισπανίδα ηθοποιός παρακολούθησε την πρώτη της επίδειξη μόδας Chanel το 1999 και επιλέγει τακτικά τις δημιουργίες του brand από τότε- σε εμφανίσεις της στα Όσκαρ, τα Goyas, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και σε βραδινές εκδηλώσεις. Το 2009, η Penelope Cruz φορούσε Chanel στο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Broken Embraces».

«Είναι ένας θρυλικός οίκος και ο Καρλ είναι ιδιοφυία» δήλωσε η Penelope Cruz για τον Karl Lagerfeld στο WWD. «Από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι θαύμαζα ότι έχει κάνει και είναι μεγάλη χαρά που πλέον θα δουλέψουμε μαζί. Είναι ο Βασιλιάς της μόδας και ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η φωτογράφηση, το να είμαι μπροστά από τον φακό του ήταν μια περιπέτεια».Η Penelope Cruz και η αδελφή της, Monica, έχουν μια σειρά από συνεργασίες στον χώρο της μόδας, σχεδίασαν συλλογές για το brand Agent Provocateur και δημιούργησαν μια τσάντα για τον Loewe.

Scroll To Top