Πάρτε μια γεύση από τη νέα συλλογή της Rihanna σε συνεργασία με την LVMH!

Πάρτε μια γεύση από τη νέα συλλογή της Rihanna σε συνεργασία με την LVMH!

H Rihanna πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την LVMH (Η Moët Hennessy Louis Vuitton) για τη δημιουργία ενός νέου, πολυτελούς fashion brand, με την επωνυμία Fenty – η Rihanna έχει ήδη λανσάρει προϊόντα μακιγιάζ με αυτή την επωνυμία.

Στο teaser video απολαμβάνουμε ενδιαφέρουσες εικόνες-σκηνικά, ως φόντο για τα μονοχρωματικά σύνολα της συλλογής, όπως λευκά shirt dresses και denims αλλά και ensembles σε γήινες αποχρώσεις.Η νέα Fenty σειρά ρούχων, αποτελεί μια ιστορική στιγμή για την LVMH, καθώς είναι η πρώτη φορά, που μας συστήνει ένα νέο fashion brand, μετά τον οίκο Christian Lacroix το 1987, ενώ η Rihanna είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα, που δημιουργεί τη δική της σειρά ρούχων υπό την επωνυμία LVMH.

H Rihanna κατάφερε να δημιουργήσει μια «ευέλικτη» συλλογή, η οποία συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία, «αγκαλιάζοντας» τις ανάγκες και την καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

Μπορούμε να αποκτήσουμε τη νέα συλλογή από τις 29 Μαΐου, όταν κυκλοφορεί και επίσημα στο fenty.com, αλλά και στο pop-up store της Fenty στο Παρίσι, από τις 24 Μαΐου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top