Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς τη Schiaparelli καρφίτσα της Lady Gaga

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς τη Schiaparelli καρφίτσα της Lady Gaga

 

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει την εμβληματική εμφάνιση της Lady Gaga στην ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου, Joe Biden, και της αντιπροέδρου Kamala Harris, στην Ουάσινγκτον.

Η Lady Gaga , για αυτή την τόσο ιδιαίτερη και ιστορική στιγμή, είχε επιλέξει να φορέσει μία δημιουργία του οίκου Schiaparelli, η οποία αποτελούνταν από σακάκι σε navy blue απόχρωση και κόκκινη φούστα.

Ωστόσο, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η υπερμεγέθης χρυσή καρφίτσα στο πέτο του φορέματος της, που απεικονίζει ένα περιστέρι που κρατά ένα κλαδί ελιάς. Η Gaga είχε δηλώσει τότε για την καρφίτσα της ότι συμβολίζει την ειρήνη που πρέπει να βρούμε μεταξύ μας οι άνθρωποι.  

Ο οίκος Schiaparelli, πρόσφατα ανακοίνωσε πως βγάζει προς πώληση τη χρυσή καρφίτσα- περιστέρι και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της θα πάνε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει η Lady Gaga, «Born This Way», ο οποίος παρέχει συμβουλευτική γύρω από θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία στους νέους.

Η καρφίτσα θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη και η τιμή της θα κυμαίνεται από $790 ως $2,150 (δηλαδή, από 670€ έως 1.825€). Το αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του οίκου και στα καταστήματα Bergdorf Goodman και Dover Street Market.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top