Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, είναι 81 και το σύνολο των περιστατικών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 1.375, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του εκπρόσωπου του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, εντοπίστηκαν επιπλέον 20 άλλα κρούσματα στο πλήρωμα κρουαζιερόπλοιου, του οποίου οι 380 και πλέον επιβάτες έχουν ελεγχθεί και αναμένονται τα αποτελέσματα. Συμπεριλαμβάνοντας τα κρούσματα που εντοπίζονται στο πλοίο, το σύνολο των περιστατικών στην Ελλάδα ανέρχεται σε 1.415.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, 90 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ διασωληνωμένοι, ενώ έξι έχουν εξέλθει από την εντατική θεραπεία.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε έναν νέο θάνατο από κορωνοϊό στην Ελλάδα και πλέον το σύνολο των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 50. Η μέση ηλικία των θανόντων είναι τα 72 έτη, και πάνω από το 94% είχαν υποκείμενο νόσημα. Εκ των θανόντων οι 38 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες.

Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 66 έτη, ενώ οι περισσότεροι από τους μισούς, το 57%, έχουν υποκείμενο νόσημα. Οι 14 εξ αυτών είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!