Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη σε χαρτοπαιχτική λέσχη για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Ο γνωστός τραγουδιστής εντοπίστηκε να παίζει «φρουτάκια», μαζί με περίπου άλλα 50 περίπου άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο παράνομης λέσχης στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε να «ασχοληθούμε με κάτι πιο σημαντικό» υποστηρίζοντας ότι «εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ».

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του, που έχει από την πανδημία, τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του. Εγώ θα τραγουδώ και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί με μένα. Άλλωστε εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ. Ευχαριστώ και πάλι» είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στο α’ εξάμηνο του 2021, που ο τραγουδιστής συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

«Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον» έλεγε ο Θέμης Αδαμαντίδης, την πρώτη φορά που είχε συλληφθεί.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!