Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου συνιδιοκτήτη της ταβέρνας Κρητικός, Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δασώδη τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται ότι ο θάνατος του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη είναι αυτοχειρία και δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν συνιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας Κρητικός στην Κάντζα, συνεχίζοντας μαζί με τον αδελφό του την οικογενειακή παράδοση. Τα λαχταριστά κρεατικά που σερβίρει η ταβέρνα έχουν γευτεί από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σοουμπίζ.

Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς, η Αννα Βίσση, αλλά και οι αδελφοί Dean και Dan, γνωστοί ως Dsquared, οι οποίοι είχαν γνωριστεί με τον 53χρονο μέσω κοινής παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Μάλιστα πριν από λίγη ώρα το σχεδιαστικό δίδυμο δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό τουw λογαριασμό στο Instagram, με κοινές τους φωτογραφίες τον επιχειρηματία γράφοντας:

«Αγαπημένε μας φίλε Σταύρο, θα μας λείψεις πολύ! Μας άφησες πολύ νωρίς αλλά θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας. Dean και Dan».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!