Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες μετά τη διακοπή της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάη του 2020,  αποφάσισε να παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου όπου εξομολογήθηκε πώς βίωσε τον εφιάλτη μετά την επίθεση αλλά και πώς άλλαξε η ζωή της για πάντα.

Το πρωί της Τρίτης η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της κατηγορούμενης μετά τη συνέντευξη της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η δράστιδα χθες δεν προαυλίστηκε και προτίμησε να μείνει στο κελί για να παρακολουθήσει τη συνέντευξη της Ιωάννας, αλλά και όλες τις αναλύσεις που ακολούθησαν.

Μάλιστα, όσοι την είδαν χθες, μίλησαν για μια Έφη εξαιρετικά ανήσυχη. Στις τρεις το μεσημέρι η κατηγορούμενη δέχθηκε επισκεπτήριο από τον αδερφό της και φέρεται να του είπε ότι έχει μετανιώσει που δεν βρέθηκε στο δικαστήριο

Παράλληλα η Κέλλυ Χεινωπόρου τόνισε πως οι γονείς της κατηγορουμένης στο χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας δεν είναι καλά ψυχολογικά μετά την ομολογία της κόρη τους και για αυτό έχουν κλειστεί στο σπίτι τους και δεν μιλούν για το έγκλημα που διέπραξε το παιδί τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!