Επτά περίπου χρόνια έχουν περάσει από εκείνη τη μέρα όπου ο Μίκαελ Σουμαχερ τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έκανε σκι με αποτέλεσμα εκ τότε να μείνει σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της αγγλικής Mirror έχουν παρουσιαστεί καταστροφικές επιπλοκές στην υγεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο για επιδείνωση της υγείας του 51χρονου θρυλικού Γερμανού πιλότου της F1.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως «υπάρχουν καταστροφικές επιπλοκές για την υγεία του σπουδαίου πιλότου εξαιτίας του γεγονός πως έχει καθηλωθεί σε ένα κρεβάτι για τόσο πολύ καιρό. Φέρεται να έχει υποστεί μυική ατροφία η οποία έχει προκαλέσει την απώλεια των μυών του καθώς και οστεοπόρωση η οποία εξασθενεί τα οστά».

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως η πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε και η οποία θέλει τον Σουμάχερ να έχει υποβληθεί πριν από λίγο καιρό σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων (με υγιή κύτταρα να αντικαθιστούν αυτά που έχουν πάθει ζημιά στον οργανισμό του) δεν έχει επιβεβαιωθεί από την οικογένεια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!