Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης, ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της  άτυχης Ιωάννας η οποία πριν δυο εβδομάδες δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μια μαυροφορεμένη γυναίκα

Ο δικηγόρος της 34χρονης μοιράστηκε στοιχεία της υπόθεσης, ενώ αποκάλυψε και το πώς είναι η ψυχολογία της πελάτισσάς του, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσειο.

«Η κατάσταση της υγείας της παραμένει πάρα πολύ σοβαρή. Έχει εγκαύματα στο 20% στο σώμα της και στο 93% στο πρόσωπό της! Οι πόνοι όπως αντιλαμβάνεστε είναι αφόρητοι, η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή, όπως και της οικογένειάς της. Μιλάμε για ένα τραγικό περιστατικό πραγματικά. Η ποσότητα του καυστικού υγρού που πέταξε η δράστις ήταν πάρα πολύ μεγάλη» δήλωσε αρχικά και επισήμανε σε τι φάση είναι αυτή τη στιγμή οι έρευνες.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί η δράστις του εγκλήματος, ούτε η αστυνομία είναι ποτέ δυνατόν να αναγγείλλει ότι σε δυο μέρες θα κάνει συλλήψεις κλπ. Αυτό που μπορώ να σας πω εγώ, γιατί η προανάκριση συνεχίζεται και είναι μυστική, είναι ότι έχουν εξεταστεί πάρα πολλοί μάρτυρες μέχρι στιγμής, πάνω από 22 άτομα έχουν κληθεί και έχουν δώσει κατάθεση και αυτό που περιμένει η αστυνομία είναι αν βρει από κάμερες ασφαλείας κάτι που να συνδέει τη δράση με το έγκλημα» σχολίασε.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!