Το 2009 όταν ο Michael Jackson έφυγε από τη ζωή στα 50 του χρόνια ήταν χρεοκοπημένος. Τώρα, 11 χρόνια μετά τον θάνατό του, το brandname του βασιλιά της ποπ έβγαλε κάτι παραπάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.  

Τα κέρδη προέρχονται από την ταινία «This is it», το «The Immortal world Tour» από το Cirque de Soleil και από τις πωλήσεις των δίσκων του. Επίσης, προέρχονται από τα δικαιώματα των τραγουδιών του, αλλά και τα δικαιώματα από τα τραγούδια και την εμπορική εκμετάλλευση του συγκροτήματος, Beatles, τα οποία είχε αγοράσει όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας του.  Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, όταν πέθανε ο Michael Jackson, τα άλμπουμ του «Off The Wall», «Thriller» και «Bad» έγιναν ανάρπαστα.

Έντεκα χρόνια μετά το θάνατο του, ο Michael Jackson βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της λίστας με τους πιο υψηλά αμειβόμενους καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, είναι στο νούμερο ένα στη λίστα του Forbes ως η πιο υψηλότερα αμειβόμενη προσωπικότητα μετά θάνατον.

Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητα τα έγγραφα που δείχνουν αναλυτικά τα κέρδη του Michael Jackson μετά θάνατον που είναι λίγο περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια.  

Δείτε τα έγγραφα:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!