Όπως έγινε γνωστό ο Πασχάλης Αρβανιτίδης συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια, ύστερα από μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του από τον γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο για συκοφαντική δυσφήμιση.

Με ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του Πασχάλη, Σπύρος Οικονόμου, ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη.

«Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης την 6η Οκτωβρίου 2021 ενημερώθηκε από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του σχετικά με μια εκκρεμή δικαστική απόφαση του 2013. Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας, ποινή για την οποία χορηγήθηκε αναστολή και πλέον κατά την εισαγγελία ετίθετο ζήτημα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

Η εν λόγω ποινή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, είτε αναστέλλεται επί τριετία, η οποία μάλιστα παρήλθε, άλλως μετατρέπεται σε χρηματική. Πάντως για τον λόγο αυτόν και μόνο ο ίδιος μετέβη στην Εισαγγελία Αθηνών για να λάβει γνώση των στοιχείων της εκκρεμότητας, να διευθετήσει το ζήτημα, ως ορίζει ο νόμος και το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι του.  

Δεν υπήρξε για το γεγονός αυτό ποινική δίωξη, δίκη, ούτε αυτόφωρη διαδικασία, ούτε υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του από κάποιο πρόσωπο. Είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για τέτοιες εκκρεμότητες που ισχύει για όλους τους πολίτες. Θερμά ευχαριστεί για το ειλικρινές ενδιαφέρον».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!