Την αποκλειστική επιμέλεια διεκδικεί η οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας ζουν μόνιμα στην Αλόννησο και διεκδικούν την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού, καθώς στο πρόσωπό της βλέπουν την κόρη τους Καρολάιν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Αθ. Χαρμάνη, «το περιβάλλον είναι θαυμάσιο για να μεγαλώσει η μικρή, όπως άλλωστε διαπίστωσε και η κοινωνική λειτουργός. Στην Αλόννησο η μικρή Λυδία θα έχει τη στήριξη όλου του κοινωνικού περίγυρου που λάτρευε την Καρολάιν, όπως και των παππούδων της».

Εν τω μεταξύ, συνεπιμέλεια ζητεί η πλευρά της οικογένειας του 33χρονου πιλότου. Με την αίτηση που κατέθεσε στην εισαγγελία ο δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορούμενου, Γιάννης Κώτσος, ζητεί η μόλις ενός έτους Λυδία να διαμένει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους μαζί της στην Αθήνα και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο.

Τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα έχουν εξεταστεί από κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι έχουν συντάξει σχετικές εκθέσεις.

Σε περίπτωση που μία από τις δύο πλευρές διαφωνήσει με την απόφαση, η οποία έχει ισχύ 30 ημερών, μπορεί να κάνει προσφυγή στις δικαστικές αρχές, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη, μέσα σε αυτή την προθεσμία, να την εισαγάγει στο ακροατήριο. Το ζήτημα της οριστικής επιμέλειας της μικρής θα το κρίνει οριστικά το Μονομελές Πρωτοδικείο σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Πηγή: zougla.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!