Στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι η γνωστή παρουσιάστρια και στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Καραϊβάζ, Ζήνα Κουτσελίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Κουτσελίνη είναι από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και έχει δηλώσει, και μέσω της εκπομπής της, ότι θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί στις έρευνες των Αρχών. Για τους αστυνομικούς έχει ενδιαφέρον τι θα πει η παρουσιάστρια καθώς εδώ και σχεδόν τρία χρόνια ο Γιώργος Καραϊβάζ καθόταν στον απέναντι καναπέ, όντας βασικός συνεργάτης  της εκπομπής της. Θα είναι μια ακόμα κατάθεση στον φάκελο της υπόθεσης με τις πληροφορίες να λένε ότι μέχρι χθες είχαν ληφθεί 17 καταθέσεις ατόμων.  

Την ίδια ώρα, μετά το νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν καταλήξει ότι οι εκτελεστές ήταν έτοιμοι για όλα. Όχι μόνο για να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ αλλά και για να διαφύγουν πάση θυσία σε περίπτωση που εντοπιστούν από αστυνομικούς. Γι αυτό το λόγο στο βίντεο, ο εκτελεστής και συνεπιβάτης, θεωρούν ότι κρατά ανάμεσα στα πόδια του το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Γιώργο Καραϊβάζ και σίγουρα θα το χρησιμοποιούσε αν ερχόταν τετ α τετ με κάποια περιπολία αστυνομικών.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα από τα περίπου εκατό που εξετάζονται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών και προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία είτε για το μηχανάκι είτε για τους δράστες. «Είναι περίπου 1,70 με 1,80 τα δύο άτομα, με κανονική σωματοδομή και είναι πολύ πιθανό να φορούν και οι δυο αλεξίσφαιρο γιλέκο. Δεν θα μας έκανε έκπληξη μέσα στο μπουφάν να υπήρχαν εφεδρικές γεμιστήρες, ένα δεύτερο όπλο σε περίπτωση εμπλοκής του πρώτου, ακόμα και χειροβομβίδα» λέει ένας από τους αστυνομικούς που συμμετέχουν στις έρευνες.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, βούληση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να δοθεί κάθε είδους βοήθεια είτε υλικοτεχνική είτε σε ανθρώπινο δυναμικό στις υπηρεσίες που ασχολούνται με την υπόθεση. Γι αυτό το λόγο, θα χρησιμοποιηθεί και το περίφημο σύστημα I2 το οποίο έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται μεγάλο όγκο πληροφοριών, τηλέφωνα, πινακίδες κυκλοφορίας, διευθύνσεις, και να αναδεικνύει κοινά στοιχεία διευκολύνοντας την έρευνα των Αρχών.

 

Πηγή: zougla.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!