Τον θρήνο στο πανελλήνιο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιλέξει τον τελευταίο χρόνο να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε πίσω του την τελευταία του σύζυγο, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15.00 στο Α’ Νεκροταφείο, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος θα μένει «ζωντανός» στις μνήμες μας μέσα από την πλούσια δισκογραφία του.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!