Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη

 Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη

Χειροπέδες πέρασαν τελικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος από χθες είχε προσαχθεί ως ύποπτος στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το zougla.gr, οι κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά της σκοπιάς που υπήρχε στο σημείο, ένα email, καθώς και το DNA ενός εκ των δύο ανδρών που εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. την Παρασκευή 16 Απριλίου στη Νέα Ερυθραία και οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών φαίνεται να αποτελούν τα στοιχεία-κλειδιά που εξετάζονται από τις Αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο τηλεπαρουσιαστής συνδέεται με τους οπλοφόρους, οι οποίοι κρατούνται και αυτοί από χθες στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, η υπόθεση φέρεται να συνδέεται με την καταγγελία του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος, προ ημερών, είχε καταγγείλει δημόσια ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή του, ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται πίσω από σχέδιο επίθεσης εναντίον του.  

Ο κ. Βαξεβάνης έδωσε το βράδυ της Τρίτης κατάθεση στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες του. Παράλληλα κατάθεση έδωσε και ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ στη συνέχεια προσήχθη ως ύποπτος. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και τους δύο ποινικούς που συμμετείχαν στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στη Νέα Ερυθραία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό τι ισχυρίστηκαν ενώπιόν τους.

Πάντως τα στοιχεία που φέρονται να έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές είναι τα εξής:

- Οι κάλυκες που βρέθηκαν από τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στη Νέα Ερυθραία είναι οι ίδιοι με αυτούς που περισυλλέχθηκαν έξω από την οικία του τηλεπαρουσιαστή όταν άγνωστος πυροβόλησε τη σκοπιά του σπιτιού του.

- Το DNA ενός εκ των δύο ποινικών που προσήχθησαν φέρεται να εντοπίστηκε στο σακίδιο που πέταξαν οι δράστες στο σημείο της συμπλοκής με τους αστυνομικούς.

- Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχουν στη κατοχή τους ένα email το οποίο ενδεχομένως συνδέει τον τηλεπαρουσιαστή με ποινικούς.

Πηγή: zougla.gr

Scroll To Top