Πέντε φράσεις που δεν πρέπει να πείτε στον πρώην σας

Πέντε φράσεις που δεν πρέπει να πείτε στον πρώην σας


Κάθε χωρισμός σε μία σχέση είναι δύσκολος και τις περισσότερες φορές εμείς οι ίδιοι τους κάνουμε πιο δύσκολους.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται στους πρώην σας ειδικά αν ήταν εκείνοι αυτοί που σας χώρισαν.

1. «Μου λείπεις»
Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω όσο κι αν σε πληγώνει αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να χάνεις χρόνο με το να ασχολείσαι με τον πρώην σου όταν υπάρχουν τόσοι άντρες και τόσες ευκαιρίες εκεί έξω…

2. «Σε αγαπάω ακόμη…»
Όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα την διεκδικεί. Αν λοιπόν ο πρώην σου ήθελε να είστε μαζί θα είχε κάνει κάποια κίνηση. Άφησέ τον να φύγει λοιπόν και κοίταξε να φτιάξεις και πάλι τη ζωή σου. Με το να του πεις ότι τον αγαπάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!

3. «Μπορούμε να μείνουμε φίλοι;»
Αν είσαι κολλημένη με τον πρώην σου τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνετε φίλοι. Πώς θα νιώσεις αν εμφανιστεί μια κοπέλα και εσύ είσαι εκεί για να δεις τον έρωτά τους να φουντώνει. Αν θεωρείς πως τον έχεις ξεπεράσει και πως δεν θα νιώσεις τίποτα αν εμφανιστεί άλλη γυναίκα στη ζωή του τότε μπορείς να μείνεις φίλη μαζί του.

4. «Είμαι στεναχωρημένη. Έχω να φάω μέρες…»
Αυτή την ατάκα πες την στη μαμά σου ή στην κολλητή σου που θα σε φροντίσουν όπως πρέπει. Το να κάνεις τον πρώην σου να σε λυπηθεί δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Μην ξεχνάς πως πρέπει να παραμείνεις στα μάτια του ψηλά…

5. «Έχω μετανιώσει που σε γνώρισα»
Αυτές οι υπερβολικές αρνητικές δηλώσεις δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Απέφυγέ τις λοιπόν. Καλύτερα να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις φεύγοντας γιατί αυτές είναι που θα θυμάται όποτε σε σκέφτεται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top