Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στη «λίστα» του

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στη «λίστα» του

Οι σχέσεις στις μέρες μας δεν είναι εύκολο πράγμα, παρόλα αυτά με λίγη προσπάθεια όλα μπορούν να φτιάξουν.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός των γυναικών είναι εάν ο σύντροφός τους είναι πιστός, καθώς οι περισσότερες θέλουν να έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή ενός άνδρα.

Επειδή το να ξέρεις πού ακριβώς βρίσκεσαι σε μια κατάσταση είναι σημαντικό, διάβασε τα παρακάτω σημάδια που μαρτυρούν πως κάποιος κρατάει τις επιλογές του ανοιχτές. Βάλε τα απαραίτητα τικ με θάρρος και δράσε ανάλογα.Δεν αφήνει το κινητό του σε κοινή θέα ή το αφήνει ανάποδα

Το να καταλάβεις αν μια τέτοια συμπεριφορά δείχνει το απερίσπαστο ενδιαφέρον του ή πως κάτι κρύβει, μπορεί να γίνει δύσκολο. Αν εντοπίζεις άγχος κάθε φορά που λαμβάνει κάποιο μήνυμα ή ότι αποφεύγει να δεχτεί κλήσεις όταν είστε μαζί, μιλάμε για πραγματικό red flag.


Δε βλέπεστε συχνά

Αν δεν βγαίνετε τακτικά ραντεβού, ίσως να βλέπει και άλλες τη δεδομένη στιγμή. Ακόμα και αν έχετε συμφωνήσει να ξεκινήσετε χαλαρά, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα το να κάνεις μια συζήτηση. Το θέμα είναι να καταλάβεις σε τι σημείο βρίσκεστε. Ό,τι και αν προκύψει από αυτή, φρόντισε να φερθείς σαν ώριμος και ψύχραιμος άνθρωπος. Μην εκνευριστείς και μην κάνεις κριτική σε όσα θα ακούσεις. Ρώτησε απλά αν βγαίνει και με άλλους αυτή την περίοδο. Επίσης, αν σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει αυτό και αν επιδιώκει κάτι παραπάνω στη μεταξύ σας σχέση. Η βάση των πάντων είναι ειλικρίνεια.

Αναβάλλει το να σε γνωρίσει στους φίλους του

Το να αποφεύγει να σε συστήσει στους φίλους ή την οικογένειά του είναι ένα περίεργο σημάδι. Μπορεί να μεταφραστεί από ανασφάλεια σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση σας, μέχρι κάπως ιδιαίτερη σχέση με τους δικούς του ανθρώπους και τον τρόπο που "εκτίθεται" σε εκείνους. Επίσης, μπορεί να σημαίνει πως ό,τι και αν είναι αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας, δεν είναι τόσο σοβαρό για εκείνον ώστε να σε βάλει τόσο βαθιά στο "σύμπαν" του. Όπως και να έχει, για ακόμα μια φορά μια είναι η λύση: Συζήτησε το.


Δεν μιλάτε ποτέ για κοινό μέλλον

Όταν κάποιος επενδύει σε εσένα, είναι πολύ φυσιολογικό να κάνει σχέδια για το μέλλον μαζί σου. Από ένα 
roadtrip το επόμενο Σαββατοκύριακο, μέχρι τον γάμο του καλύτερου φίλου του το καλοκαίρι που θα θέλει να τον συνοδεύσεις. Αν οποιοδήποτε μελλοντικό σχέδιο που σου αναφέρει δεν σε περιλαμβάνει, τότε ίσως έχει και άλλες ερωτικές επιλογές στην ατζέντα του.


Τώρα τι κάνεις;

Αν σου αρέσει πραγματικά, πρέπει να του δώσεις να καταλάβει πως αυτή είναι η πραγματικότητα. Πως εσύ κάνεις focus μόνο σε εκείνον. Αν αυτός από τη μεριά του δεν μπορεί να το κάνει αυτό, ΟΚ, αλλά θα πρέπει να σου το πει, καθώς ο χρόνος σου είναι πολύτιμος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top