Γνώρισες κάποιον, σε φλέρταρε, τον φλέρταρες, μπορεί να βγήκατε και μερικά ραντεβού μέχρι που ξαφνικά… μοιάζει να σε αποφεύγει. Τι συνέβη που άλλαξε τα πράγματα και, άραγε, αξίζει να το κυνηγήσεις ή καλύτερα να πας στον επόμενο; Δες παρακάτω τους πιο συχνούς λόγους που μπορεί να σε αποφεύγει ένας άντρας αλλά και πώς μπορείς, αν θέλεις, να ανατρέψεις την κατάσταση προς όφελός σου.

1. Έχει κοπέλα

Μπορεί να σε φλέρταρε για λίγο όμως σύντομα η συνείδησή του τον πρόλαβε, είτε απλά η κοπέλα του το κατάλαβε και του έκοψε τη…φόρα. Ίσως απλά να θέλει να μείνει πιστός στην κοπέλα του και έτσι παίρνει απόσταση από εσένα. Πολλοί εκεί έξω δεν σταματούν να φλερτάρουν (ή και χειρότερα) ακόμα και όταν έχουν σταθερή σχέση, εξίσου πολλοί όμως είναι και εκείνοι που εκτιμούν την αφοσίωση σε ένα άτομο.

2. Κάτι «λάθος» ειπώθηκε

Κάποιοι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι με τις απόψεις τους. Ίσως κάτι του είπες που το πήρε στραβά ή ίσως κάποια άποψή σου τον βρίσκει αντίθετο σε σημείο που να μην τον ενδιαφέρεις πια. Φέρε στο μυαλό σου τις τελευταίες σας συζητήσεις και ίσως ανακαλύψεις κάποιο σημείο όπου το κλίμα άλλαξε.

3. Σε βρίσκει πολύ «επιθετική»

Και όχι με την κυριολεκτική έννοια. Μερικές φορές οι άντρες αποθαρρύνονται από τις υπερβολικά δυναμικές γυναίκες. Ο ρόλος του κυνηγού είναι κάτι που, στο μυαλό των περισσοτέρων, ανήκει στο ανδρικό φύλο και μάλιστα, αν το κάνεις και λίγο πιο δύσκολο για εκείνους, θα είναι ακόμα καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση δοκίμασε να τον αγνοήσεις για λίγο και τέσταρε την αντίδρασή του.

4. Κάποιος τον αποθάρρυνε

Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο όμως συμβαίνει πιο συχνά απ’ ότι πιστεύεις. Αν κάποιος, κάπου, κάποτε του είπε κάτι αρνητικό για σένα ίσως τον έκανε να ξανασκεφτεί τη σχέση σας. Αν φοβάσαι πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνεται το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις ευθέως το λόγο.

5. Στο παίζει δύσκολος

Ναι, το κάνουν καμιά φορά αυτό. Αν όντως τον ενδιαφέρεις ίσως θέλει να δει αν ενδιαφέρεσαι και εσύ αρκετά αφότου θα σε έχει κάνει να περιμένεις λίγο. Εκεί απλά πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να “σπάσει” και να επικοινωνήσει.

Τι μπορείς να κάνεις αν σε αποφεύγει

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και, ίσως, να προκαλέσεις ξανά το ενδιαφέρον του. Υπάρχει πάντα και η ευθεία οδός, να τον ρωτήσεις ευθέως, μα αν δεν θες να το κάνεις δοκίμασε κάτι από τα παρακάτω:

Συμπεριφέρσου φιλικά Καμιά φορά το φλερτ δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις ξανά όπως θα έκανες με ένα φίλο και κράτα τα ρομαντικά αισθήματα για τον εαυτό σου. Γνώρισέ τον καλύτερα και άστον να σε γνωρίσει και αυτός.

Κάν’ τον να σε κυνηγήσει Όταν δείχνεις σε κάποιον πως τον έχεις ερωτευτεί τότε πολλές φορές νιώθει πως σε έχει δεδομένη. Κράτα χαμηλό προφίλ και άστον να σε κυνηγήσει. Ντύσου όμορφα και σέξι σε ένα μέρος που θα βρεθείτε και οι δύο και ασχολήσου ελάχιστα με εκείνον (αλλά πάντα με flirty διάθεση). Ύστερα απλά περίμενε και…απόλαυσε το!

Απλά πήγαινε παρακάτω Αν μετά από όλα αυτά συνεχίσει να σε αποφεύγει, ξέχασε το και πήγαινε παρακάτω. Δεν έχει νόημα να περιμένεις έναν τύπο που δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σου. Υπάρχει μια περίπτωση να σε προσεγγίσει ξανά όταν εσύ ξεκολλήσεις και τότε σκέψου πολύ καλά πώς θες να πράξεις.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!