Για ποιον λόγο απιστεί ένας άντρας σύμφωνα με μια νέα έρευνα

Για ποιον λόγο απιστεί ένας άντρας σύμφωνα με μια νέα έρευνα

 

Οι άντρες που απατούν δεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι πια με τις γυναίκες τους. Απλά δεν είναι ικανοποιημένοι με το πώς είναι η σχέση τους τη δεδομένη στιγμή.

Έρευνα έδειξε πως περισσότεροι απ’ τους μισούς άντρες που απιστούν, είναι ευχαριστημένοι απ’ τη σχέση τους με τη σύζυγό τους και τον έγγαμο βίο τους γενικότερα.

Τότε, αφού όλα είναι καλά, γιατί απατούν οι άντρες τις γυναίκες τους;

Ίσως επειδή είναι και λίγο τυχοδιώκτες, οπότε, αν η ευκαιρία παρουσιαστεί δεν εξετάζουν τα υπέρ και τα κατά, αλλά απλώς την αρπάζουν.

Άλλες φορές, πάλι, οι άνδρες απιστούν επειδή θεωρούν πως μια καθαρά σαρκική σχέση δεν μπορεί να απειλήσει αυτό που έχουν με το έτερο ήμισύ τους.

Στην ίδια έρευνα, μάλιστα, φάνηκε πως οι άντρες συγχωρούν την απιστία ευκολότερα, ίσως επειδή την βλέπουν και πιο επιπόλαια απ’ τις γυναίκες.

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας εκείνους που απατούν ως άντρες χωρίς ηθικούς φραγμούς – εντάξει, μπορεί να τους άρεσε αυτό που έκαναν, αλλά είναι σίγουρο ότι λίγο καιρό μετά θα νιώσουν άσχημα για την απιστία τους. «Αν αφήσει τον εγωισμό του στην άκρη, θα νιώσει σαν σκουπίδι», λέει ο ειδικός σχέσεων Τσαρλς Ορλάντο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top