Οι σκέψεις που δεν πρέπει να μοιράζεστε τον σύντροφό σας

Οι σκέψεις που δεν πρέπει να μοιράζεστε τον σύντροφό σας

 

Οι σκέψεις που προκύπτουν είτε μετά από μια συζήτηση με τον σύντροφό μας είτε μετά από συμβουλές των φίλων μας και από υπέρ-αναλύσεις που κάνουμε για τα θέματα που μας απασχολούν, μπορεί να θεωρούνται φυσιολογικές μέσα σε μια σχέση δεν λειτουργούν, όμως, πάντα θετικά.

Κάποιες φορές δεν μας επιτρέπουν να δούμε ρεαλιστικά μια κατάσταση και άλλες φορές μας εμποδίζουν να εξελίξουμε τη σχέση μας και να δείξουμε κατανόηση στον σύντροφό μας.

Οι πιο κοινές υποθέσεις και σκέψεις που έχουμε και σαμποτάρουν τις σχέσεις μας:

Έχετε συναισθήματα για τον πρώην σας

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε ποτέ να κάνετε στον σύντροφό σας είναι να αναφέρετε τον πρώην σας σε κάθε συζήτηση. Ακριβώς επειδή συνεχίζετε να τον σκέφτεστε, και να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά, δεν είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε τον σύντροφό σας για αυτές τις σκέψεις.Μπορεί να το πάρει αρνητικά και θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες.

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη σύγκριση των προηγούμενων εμπειριών, είναι καλύτερα να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Όμως ενα ελπίζετε ότι μια μέρα θα τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας, πιθανότατα έχετε κολλήσει στο παρελθόν. 

Δεν σας αρέσει η οικογένειά του

Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα μυστικά που πρέπει να κρατηθούν, γιατί όλοι έχουμε εκείνο το άτομο στην οικογένεια του συντρόφου μας που δεν συμπαθούμε. Εάν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πρόκειται για μια τοξική κατάσταση, σε κάθε άλλη περίπτωση κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, γιατί οι άνθρωποι γίνονται προστατευτικοί για εκείνους που αγαπούν. 

Σεξουαλικές φαντασιώσεις

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας ή να σας βλάψει, ανάλογα με τη σεξουαλική φαντασίωση που έχετε. 

Το σεξ δεν είναι τόσο καλό

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συγκρίνετε και να πείτε στον σύντροφό σας ότι είναι ο χειρότερος στο σεξ από τους προηγούμενους. Βρείτε τρόπους για να καλυτερεύσετε την ερωτική σας ζωή. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και το σεξ θα γίνει πολύ καλύτερο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top