Ο οίκος Saint Laurent κυκλοφόρησε πολυτελή προφυλακτικά

Ο οίκος Saint Laurent κυκλοφόρησε πολυτελή προφυλακτικά

 

Η Lady Gaga είχε πει πως το πιο σημαντικό αξεσουάρ μόδας είναι το προφυλακτικό. Και πλέον μπορείτε να κάνετε high fashion sex με τη βοήθεια του οίκου Saint Laurent ο οποίος λάνσαρε μια σειρά πολυτελών latex προφυλακτικών τα οποία κοστίζουν 2 ευρώ το ένα και μπορεί κάποιος να τα αγοράσει και μέσα από το επίσημο site. 

Σαφώς και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα high fashion brand δείχνει ενδιαφέρον στο να δημιουργήσει για το κοινό προφυλακτικά το έχει κάνει τόσο ο Alexander Wang σε συνεργασία με τα Trojan για την καμπάνια #ProtestYourWang όσο και ο Marc Jacobs και πραγματικά ήταν η πρώτη φορά που ο καπιταλισμός μπήκε σε τόσο παράξενο τομέα. 

Το packaging των προφυλακτικών του Saint Laurent είναι μαύρο και πάνω αναγράφεται απλώς το όνομα του οίκου. Η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στο Twitter με τους χρήστες να θέλουν πραγματικά πολύ να αγοράσουν ένα τέτοιο προφυλακτικό και να επικροτούν την ιδέα.

Μάλιστα εκτός από τις γυναίκες που είναι απολύτως λογικό να την υποστηρίζουν αφού κατέχουν από μόδα, η τάση δείχνει να αγκαλιάζεται και από την LGBTQ+ κοινότητα όσο και από τους άνδρες οι οποίοι οπωσδήποτε θα κάνουν την καλύτερη εντύπωση αν την ώρα του σεξ βγάλουν από την τσέπη τους ένα επώνυμο προφυλακτικό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top