Είναι τελικά καλό να κάνουμε σεξ μετά από τον τσακωμό;

Είναι τελικά καλό να κάνουμε σεξ μετά από τον τσακωμό;

Μπορεί το σεξ να θεωρείται το φυσικό παυσίπονο δια πάσαν νόσο αλλά δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα σε μια σχέση. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως το σεξ μετά από καυγά μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες.

Μια νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στο συγκεκριμένο ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να κάνουμε σεξ μετά από έναν τσακωμό με τον σύντροφό μας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μπάκνελ της Πενσυλβάνια και αρχικά οι επιστήμονες χώρισαν άντρες και γυναίκες σε 2 ομάδες. Αρχικά η πρώτη ομάδα έγραψε σε ένα χαρτί τι ακριβώς κάνει μετά από έναν καβγά με τον αγαπημένο του. Αμέσως μετά, η δεύτερη ομάδα διάβασε τις σημειώσεις της πρώτης ομάδας και βαθμολόγησε τις απαντήσεις.

Από τα αποτελέσματα της έρευνας είδαμε πως οι περισσότεροι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ για να συμφιλιωθούν με τη σύντροφό τους ενώ οι γυναίκες δεν το προτιμούν. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος να λυθεί ένας τσακωμός είναι με συζήτηση και επικοινωνία.

Σύμφωνα πάντως με ειδικούς σε θέματα σχέσεων αυτός είναι όντως ο πιο σωστός τρόπος για να λυθεί ένας καβγάς. Δεν είναι κακό το να κάνεις σεξ αλλά είτε πριν το σεξ είτε μετά καλό θα ήταν να συζητηθεί το πρόβλημα που έχεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσετε να το λύσετε.

Ο επικεφαλής της έρευνας πρόσθεσε: «Από τη μία δεν θέλει να σε χάσει, θέλει να σε κρατήσει κοντά της και να τα ξαναβρεί μαζί σου. Από την άλλη, δεν βλέπει από μέρους σου διάθεση για συζήτηση. Ουσιαστικά, καταλήγει να προσποιείται ότι επιθυμεί και εκείνη τη σεξουαλική πράξη όσο και εσύ, την ώρα που απλά θέλει να ακούσει ένα συγγνώμη και να το ανταποδώσει. Είναι πλάνη να πιστεύουμε ότι τα προβλήματα και οι διαφωνίες λύνονται μέσω του σεξ. Η επικοινωνία είναι ο μόνος τρόπος εξομαλύνσεις των διαφορών ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που σημαίνει υγιής σχέση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top