Πώς θα καταλάβετε ότι βρήκατε τον άνθρωπό σας

Πώς θα καταλάβετε ότι βρήκατε τον άνθρωπό σας

Στις ταινίες μπορούμε συνήθως να εντοπίσουμε εύκολα τα ζευγάρια που είναι γραμμένο να είναι μαζί. Αλλά στην πραγματική ζωή, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ανιχνεύσετε την τέλεια αντιστοιχία.

Και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν το ένα από τα δύο άτομα της σχέσης είναι ο εαυτός μας.

Μερικές φορές είμαστε τόσο απορροφημένοι στις σχέσεις μας που δεν αναρωτιόμαστε αν μας ταιριάζει.

Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία σας βοηθούν να διακρίνετε αν ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας θα μπορούσε να είναι ο συμπορευτής για την υπόλοιπη ζωή σας.

Είστε πολύ καλά φιλαράκια. Δύο σύντροφοι είναι σημαντικό να νιώθουν οικειότητα ο ένας με τον άλλο, να απολαμβάνουν τις κουβέντες που κάνουν, όπως κάνουμε με τους καλύτερους μας φίλους, να μοιράζονται την ίδια αίσθηση του χιούμορ, να έχουν κοινές δραστηριότητες που και οι δύο αγαπούν να κάνουν. Μια γερή φιλία αποτελεί τη βάση μιας σταθερής συντροφικής σχέσης χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να ταιριάζετε και σε όλα.

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ακόμα και στις διαφωνίες. Είναι σημαντικός όμως ο τρόπος που εκφράζουμε τις διαφωνίες και τις αντιρρήσεις μας. Αν λοιπόν κάθε φορά που υπάρχει μια διαφωνία εσείς το συζητάτε με τον άνθρωπό σας χωρίς φωνές και απειλές για χωρισμό, αλλά δείχνοντας αποδοχή και κατανόηση στη διαφορετικότητα του άλλου τότε η σχέση σας έχει πολύ καλά θεμέλια.

Νιώθεις άνετα με το να είσαι απλά ο εαυτός σου και τίποτα περισσότερο. Όταν θα βρεις τον άνθρωπό σου το μόνο που κάνεις είναι να είσαι απλά ο εαυτός σου με τις αδυναμίες σου, τα λάθη σου, τις δύσκολές σου στιγμές και είσαι άνετα όταν σε βλέπει έτσι. Όταν είμαστε σε μια πραγματικά ισορροπημένη σχέση δεν προσπαθούμε να δείχνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Και όταν είμαστε ευτυχισμένοι ο άνθρωπός μας, μάς βγάζει προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Έχετε τους ίδιους στόχους για το μέλλον. Αυτό αποτελεί και έναν από τους βασικότερους παράγοντες πρόβλεψης για μια ευτυχισμένη συντροφική σχέση. Βλέπετε και οι δύο το μέλλον με τον ίδιο τρόπο και θέλετε τα ίδια πράγματα. Για παράδειγμα αναφορικά με τη δημιουργία οικογένειας, τα μελλοντικά σχέδια και τις αξίες που έχει ο κάθε σύντροφος. Μπορεί να είστε με έναν σύντροφο που τον αγαπάτε πολύ, περνάτε καλά μαζί του αλλά δεν έχετε τους ίδιους μελλοντικούς στόχους. Ξέρετε ήδη από την αρχή ότι η σχέση αυτή έχει ημερομηνία λήξης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top