Πώς να διαχειριστείτε τις άβολες στιγμές κατά τη διάρκεια του σεξ;

Πώς να διαχειριστείτε τις άβολες στιγμές κατά τη διάρκεια του σεξ;

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πολλές φορές μας φέρνουν σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Μπορεί να νιώσετε περίεργα, άβολα ή ακόμα και να αισθανθείτε ντροπή με κάποιο συμβάν.

Σε όλες έχει συμβεί και ειδικά εκείνη τη στιγμή δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Παρακάτω θα δείτε τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις τέτοιου είδους και προτείνουμε λύσεις.

Ολοκληρώνει γρήγορα

Εκεί που εσύ είσαι ακόμα στην αφετηρία εκείνος ήδη έχει φτάσει στον τερματισμό και έχεις μείνει αποσβολωμένη να κοιτάς το ταβάνι και να λες 'αποκλείεται'. Τέτοιες στιγμές είναι τουλάχιστον άβολες αλλά έχε στο μυαλό σου ότι το ίδιο άβολο είναι και για εκείνον. Ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά μπορείς να τον δικαιολογήσεις και λίγο παραπάνω.

Ωστόσο τι μπορείς να κάνεις εσύ σε αυτή την περίπτωση; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του ζητήσεις ευγενικά να σε βοηθήσει να φτάσεις και εσύ στο τέρμα. Άλλωστε η σεξουαλική επαφή πρέπει να είναι απόλαυση και για τους δύο. Επιπλέον, απ' τη στιγμή που και εκείνος είναι σε θέση να αναγνωρίσει ότι ο χρόνος του ήταν κάπως challenging για εσένα, δεν θα το αρνηθεί.

Δεν τελειώνει ποτέ

Στην άλλη άκρη του τούνελ υπάρχουν και αυτοί που καθυστερούν τόσο πολύ που καταλήγεις να κοιτάς το ταβάνι και με μία αδιόρατη αίσθηση βαρεμάρας να σκέφτεσαι "άντε τελειώνουμε;". Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να προτείνεις να το γυρίσετε στην αγαπημένη του στάση ώστε να βοηθηθεί. Επιπλέον, αν έχεις την οικειότητα να του πεις ευγενικά πως κουράστηκες ή δεν μπορείς άλλο ώστε να επισπεύσει τη διαδικασία. Άλλωστε από ένα σημείο και μετά όντως το σώμα σου θα έχει κουραστεί και δεν θα ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε.


Η στύση γίνεται δύσκολη υπόθεση

Το σώμα μας, όπως φάνηκε και παραπάνω, δεν ανταποκρίνεται πάντα όπως θέλουμε τη στιγμή που το θέλουμε. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι κάπως πιο ζόρικα διότι δεν υπάρχει λειτουργικότητα. Οπλίσου με υπομονή και μη φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση. Είναι κάτι που σε όλους συμβαίνει κάποια στιγμή και καλό είναι να δείξεις στο σύντροφό σου ότι το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Αν ωστόσο, είναι μία συχνή κατάσταση καλό θα ήταν να μιλήσετε με κάποιον ειδικό.

Δε γνωρίζει τη γυναικεία ανατομία

Είναι γεγονός πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στη χώρα μας είναι πολύ ελλιπής, οπότε ας δώσουμε ένα ελαφρυντικό. Επιπλέον κάθε γυναίκα λειτουργεί διαφορετικά οπότε ο γυναικείος οργασμός, ειδικά τις πρώτες φορές, είναι λίγο σα να προσπαθεί να βρει το δρόμο μέσα σε λαβύρινθο. Η λύση είναι απλή: δώσε οδηγίες. Κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει επειδή θα πάρεις θέση στο τι και πως σου αρέσει να γίνεται. Νιώσε άνετα και κατεύθυνε τον εκεί που θες. Τέτοιες στιγμές του προσφέρει μεγαλύτερη χαρά να ακολουθήσει τα λόγια σου και να σε ικανοποιήσει, παρά να κάθεται να ψάχνει κάτι που δεν μπορεί να βρει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top