Τα βήματα για να ζητήσετε αυτό που θέλετε στο κρεβάτι

Τα βήματα για να ζητήσετε αυτό που θέλετε στο κρεβάτι

Το σεξ δεν είναι πάντα το καλύτερο ακόμα και αν το πάθος περισσεύει μέσα στη σχέση. Υπάρχουν και οι αμήχανες στιγμές, οι φορές που τα πράγματα απλώς δεν λειτουργούν. Ο μόνος τρόπος να πάρεις αυτό που θέλεις είναι ζητώντας το! Πώς θα το πετύχεις συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο...

Ξεκίνα γράφοντας

Αν είσαι περισσότερο του γραπτού λόγου, δοκίμασε να σημειώσεις τις φαντασιώσεις, τις επιθυμίες ή τι δεν λειτουργεί για εσένα στο σεξ. Μπορεί να σε βοηθά το να ξεκινάς από την καταγραφή, έτσι ώστε να τα συνειδητοποιείς πιο εύκολα.

Καταρχάς αποδέξου τα θέλω σου

Πριν φτάσουμε στο σημείο να ζητήσουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να αποδεχόμαστε και να μην ντρεπόμαστε για τις επιθυμίες μας. Όσο τους βάζουμε φίλτρο, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να τις εκπληρώσουμε. Κάνες την αρχή μέσα από την αυτοικανοποίηση.


Η σωστή στιγμή

Αν δεν καθοδηγήσεις επιτόπου τον παρτενέρ σου, μην πιάνεις κουβέντα ενώ έχει αρχίσει το σεξ. Μπορείς να μιλήσεις για αυτό μία άλλη στιγμή και να ανακαλύψεις πώς το βλέπει ο άλλος. Ιδανικά, ας μην φέρνουμε κάποιον σε δύσκολη θέση, σε περίπτωση που δεν του αρέσει καθόλου αυτή η φαντασίωση. Όπως δεν θα σου άρεσε κι εσένα.
 

Χρησιμοποίησε τη σωστή λέξη

Να θυμάσαι ότι δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα, αλλά είναι απαραίτητο να νιώθουμε την ασφάλεια και την οικειότητα να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Μία καλή λέξη που βοηθά τον πειραματισμό είναι η «περιέργεια». Ας πούμε, μπορείς να πεις ότι έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις μία συγκεκριμένη στάση ή το dirty talk. Αυτός ο τρόπος ανοίγει έναν διάλογο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top