Τι πρέπει να κάνετε αν βγήκατε μόλις από μία μακροχρόνια σχέση;

Τι πρέπει να κάνετε αν βγήκατε μόλις από μία μακροχρόνια σχέση;

 


Εάν σας αρέσει να είστε συνέχεια σε μία σχέση και με το που τελειώνει η μία μπαίνετε κατευθείαν στην επόμενη, τότε πρέπει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο.

1. Ανέλυσε τι πήγε λάθος στην τελευταία σχέση σου. Αν έχεις την οικονομική άνεση πήγαινε για μερικές συνεδρίες σε έναν ψυχαναλυτή ή αλλιώς συζήτησε ανοιχτά με τις φίλες σου αλλά και με τον εαυτό σου. Κατέγραψε τα λάθη σου με απόλυτη ειλικρίνεια και σκέψου ποιες συμπεριφορές δεν θα ήθελες να ανεχτείς στο μέλλον.

2. Ακόμα και αν νιώθεις πανέτοιμη να μπεις σε μια νέα σχέση άφησε να περάσουν μερικοί μήνες ώστε να μπορέσουν να επουλωθούν κάποια τραύματα που ίσως και εσύ δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν.

3. Γίνε ξεκάθαρη σε αυτό που ψάχνεις και προσπάθησε να σχεδιάσεις στο μυαλό σου τον τύπο του άντρα που θα σε ικανοποιούσε σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Αν πέσεις με τα μούτρα σε μια νέα σχέση δεν θα έχεις προλάβει να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και είναι πιθανόν να κάνεις τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

4. Μετά από έναν χωρισμό οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν λίγο πεσμένη την αυτοπεποίθησή τους. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου, άλλαξε τα μαλλιά σου, ξεκίνα γυμναστική, βελτίωσε το σώμα σου και γενικά κάνε θετικές αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα.

5. Ξεκίνα να περνάς καλά με τον εαυτό σου και μην περιμένεις να σου φτιάξει τη διάθεση ένας άντρας. Με το που νιώσεις καλά με εσένα να είσαι σίγουρη πως θα εμφανιστεί ο ιδανικός άντρας για σένα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top