Τι τρώνε οι περισσότεροι μετά το σεξ

Τι τρώνε οι περισσότεροι μετά το σεξ

 

Πολλοί είναι εκείνοι μετά την ερωτική πράξη που θέλουν να φάνε κάτι. Άλλωστε, έχουν κάψει προηγουμένως θερμίδες και μάλλον θέλουν κάπως να τις αναπληρώσουν. Έτσι, μετά το σεξ ανοίγουν το ψυγείο και τις περισσότερες φορές, ο, τι βρούνε μπροστά τους, το τρώνε. Ή τσιμπολογάνε.

Ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο φαγητό που θεωρείται ως ιδανικό για μετά το σεξ. Και δεν είναι άλλο από την πίτσα, σύμφωνα με σχετική έρευνα σε 2000 άτομα από εταιρεία στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα οι περισσότεροι απάντησαν πως μετά το σεξ τους αρέσει να τρώνε πίτσα, ενώ το 46% από αυτούς εξήγησαν ότι νιώθουν να έλκονται περισσότερο από τον σύντροφό τους όταν έχουν τις ίδιες γεύσεις.

Η έρευνα έδειξε επίσης πως οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να ξενερώσουν έναν σύντροφο μετά το σεξ. Αν για παράδειγμα ο παρτενέρ μασάει δυνατά ή τρώει με ανοιχτό το στόμα, είναι απωθητικό. Μάλιστα, αυτό θεωρείται περισσότερο «κακό» από το να τρως junk food.

Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι μετά το σεξ οι άνθρωποι προτιμούν να απολαύσουν ένα αγαπημένο φαγητό από κάτι  υγιεινό, γι’ αυτό και η πίτσα είναι πρώτη στη λίστα και δημοφιλής ανάμεσα στα ζευγάρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top