Βλέπετε καθημερινά στον ύπνο σας τον πρώην σας; Τι λέει η ειδικός

Βλέπετε καθημερινά στον ύπνο σας τον πρώην σας; Τι λέει η ειδικός


Σε περισσότερες από εμάς λίγο πολύ έχει τύχει κατά καιρούς να βλέπουμε περίεργα όνειρα όπως για παράδειγμα με τους πρώην συντρόφους μας, ειδικά κατά τη διάρκεια του lockdown.

Τι μπορούν να σημαίνουν όμως όλα αυτά τα όνειρα;

Η ειδικός Lauri Loewenberg σε συνέντευξη στο Grazia είχε πει πως τα συγκεκριμένα όνειρα έχουν διαφορετική ερμηνεία στους single και σε αυτούς που έχουν σχέση.

«Ο κοινωνικός αποκλεισμός στο σπίτι μάς αναγκάζει να περάσουμε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί με τον σύντροφό μας από όσο είχαμε συνηθίσει. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως αρνητικό στη συμπεριφορά του συντρόφου μας μπορεί να γίνει τώρα πιο έντονο από ποτέ. Το υποσυνείδητο λοιπόν ξεκινά να συγκρίνει τον πρώην με τον νυν. Αυτό βέβαια μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τι έχουμε αλλάξει και τι όχι στην τωρινή μας σχέση».

Και αν είσαι single;

«Το lockdown δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση τους single να βρουν τον επόμενο σύντροφό τους. Γι' αυτό και το υποσυνείδητο επιστρέφει στους πρώην. Όχι μόνο για να αντισταθμίσουμε τη μοναξιά αλλά και για να αξιολογήσουμε αυτά που μας άρεσαν ή δεν μας άρεσαν σε εκείνους. Οπότε όταν έρθει η ώρα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα θα νιώθουμε καλύτερα προετοιμασμένοι για να αναζητήσουμε τον ιδανικό σύντροφο», είπε.

Η Lauri Loewenberg εξηγεί πως τα όνειρα που σχετίζονται με τους πρώην είναι από τα πιο κοινά και γίνονται ιδιαίτερα συχνά όταν μένουμε σπίτι και κοιμόμαστε περισσότερο. Ειδικότερα με τους ανθρώπους που έχουν αφήσει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μας είτε αρνητικό είτε θετικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top