Γιατί το παιδί έχει αδυναμία στον παππού;

Γιατί το παιδί έχει αδυναμία στον παππού;
Είναι σαφές ότι τα παιδιά αγαπούν το ίδιο τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, όμως συνήθως δείχνουν προτίμηση στον έναν παππού για κάποιους λόγους. Παρακάτω θα δείτε όσα πρέπει να ξέρετε για τη συγκεκριμένη ιδιαίτερη σχέση.

Δεν του χαλάει κανένα χατίρι. Ό,τι ζητήσει το παιδί από τον παππού, εκείνος σπεύδει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Λέει τα καλύτερα αστεία και απίστευτα συναρπαστικές ιστορίες. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε πιάσει το παιδί σας να «χτυπιέται» κάτω από τα γέλια με τα ανέκδοτα του παππού ή να τον παρακολουθεί εντυπωσιασμένο, με γουρλωμένα μάτια;Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς και να μην περιλαμβάνει βόλτα το πρόγραμμα της ημέρας στις κούνιες ή όπου αλλού. Πώς λοιπόν να μην του έχει ιδιαίτερη αδυναμία;

Ο παππούς είναι πάντα χαλαρός, δε μαλώνει και δεν αγχώνει το εγγονάκι του για τίποτα, σε αντίθεση με τη γιαγιά που κάποιες φορές θα φροντίσει να το επαναφέρει στην τάξη.

Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του παιδιού, μετά φυσικά από τους γονείς του. Ο παππούς θα δείξει τεράστιο ενθουσιασμό στην απαγγελία ενός ποιήματος από το εγγονάκι ή για μια επιτυχία του στο σχολείο κτλ. Ό,τι πιο απολαυστικό δηλαδή για το παιδί.

Πηγή: mother.gr
Scroll To Top