Πώς θα διοργανώσετε ένα beach party για τα γενέθλια του παιδιού σας;

Πώς θα διοργανώσετε ένα beach party για τα γενέθλια του παιδιού σας;

Αν τα γενέθλια του μικρού σας είναι καλοκαίρι, τότε μπορείτε να κάνετε το πιο ωραίο setting.

Ένα beach party που θα μείνει αξέχαστο στους φίλους του αλλά και τους γονείς. Μπορείτε να κλείσετε έναν χώρο σε κάποια οργανωμένη παραλία με beach bar, ώστε οι γονείς να απολαμβάνουν δροσερά ροφήματα, όσο τα παιδιά πλατσουρίζουν χαρούμενα στη θάλασσα. Μην αμελήσετε την ανανέωση του αντηλιακού και μπορείτε να το κάνετε ως παιχνίδι, με το να στοιχηθούν τα παιδιά σε σειρά, περιμένοντας να βάλουν αντηλιακό και στο τέλος να παίρνουν ένα γλειφιτζούρι, καραμέλα κ.α. Επιπλέον, το beach bar θα μπορεί να ετοιμάσει finger food για τα μικρά σας και εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να αγοράσετε στρώματα και παιχνίδια για όλα τα παιδιά.

Τα beach parties είναι αρκετά διασκεδαστικά και μία πολύ καλή ιδέα για πάρτι γενεθλίων με τα γενέθλια του παιδιού σας να είναι μέσα στο καλοκαίρι. Καλέστε φίλους του και αφήστε τους να περάσουν τη μέρα στην παραλία.

Φυσικά, επειδή η ασφάλεια προηγείται, επιλέξτε μία οργανωμένη παραλία με ναυαγοσώστη και χωρίς βράχια ή προβλήτα για βουτιές, καθώς θα είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα παιδιά συγχρόνως.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top