Πώς θα επιλέξω κατάλληλο δώρο για ένα παιδί

 Πώς θα επιλέξω κατάλληλο δώρο για ένα παιδί
Κάθε φορά προβληματίζεστε τι δώρο να πάρετε για το δικό σας παιδί ή για κάποιο ενός φιλικού ζευγαριού. Οι επιλογές είναι αρκετές, όμως τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται πολύ συγκεκριμένα:

-Το πρώτο κριτήριο επιλογής δώρου είναι η ηλικία και το φύλο. Να είναι δηλαδή συμβατό με βάση αυτά για να το εκτιμήσει και να το διαφυλάξει.

-Βασικό επίσης κριτήριο είναι η ασφάλεια του παιδιού. Να μην έχει μικρά κομματάκια, τα οποία μπορεί να καταπιεί, ούτε αιχμηρά σημεία για να τραυματιστεί.

-Από εκεί και πέρα, αν επιλέξουμε κάποιο παιχνίδι, θα πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Τι να λέει να του πάρετε κάποιο που δε θα ασχοληθεί ποτέ!-Σίγουρα η χρηστικότητα ενός δώρου είναι σημαντική, όμως αν καταλήξετε να πάρετε κάτι τελείως τετριμμένο, υπάρχει ο κίνδυνος να έχει ήδη στην κατοχή του το παιδί κάτι ίδιο ή παρόμοιο και να απογοητευθεί.

-Η γενική λογική πίσω από την αγορά δώρων είναι ότι κατά βάση μετράει η κίνηση και όχι η αξία. Καλό είναι όμως τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές να αγοράσετε κάτι καλό. Το ίδιο να κάνετε και αν παίρνετε σπάνια δώρο στο παιδί.

Πηγή: mother.gr
Scroll To Top