Ποιος είπε ότι μόνο οι ενήλικοι έχουν ανάγκη από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου; Και επειδή ακριβώς μπήκαμε στην άνοιξη και ακολουθεί το καλοκαίρι, μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσετε και στο παιδί σας:

Αν κάνετε σκέψεις να πάρετε γυαλιά ηλίου για το μωρό, να σας ενημερώσουμε ότι κυκλοφορούν στο εμπόριο κάποια με ελαστικούς βραχίονες, ειδικά για τέτοιες ηλικίες.

Αποφύγετε την αγορά μη επώνυμων γυαλιών και να ψάξετε μόνο σε καταστήματα οπτικών. Η ποιότητα του φακού είναι το βασικό ζητούμενο.

Το μέγεθος των γυαλιών πρέπει να είναι συμβατό με το μέγεθος του προσώπου του παιδιού και να καλύπτει όλο το μάτι, έτσι ώστε να μην περνάει η ηλιακή ακτινοβολία μέσα από τα γυαλιά.

Εκτός από τη χρηστικότητα, τα γυαλιά πρέπει να αρέσουν στο παιδί. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί απλά να αρνηθεί να τα φορέσει.

Οι φακοί πρέπει να είναι αξιόπιστοι και απορροφητικοί, ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα από πιθανό σπάσιμο του σκελετού.

Η αντοχή τους στην πίεση να ανταποκρίνεται στις διεθνείς προδιαγραφές για να αποφευχθούν και πάλι τα χειρότερα σε περιπτώσεις ατυχημάτων.

 

 
Πηγή: mother.gr
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!