Τα χαρακτηριστικά που έχουν τα παιδιά που γεννιούνται τον Αύγουστο

Τα χαρακτηριστικά που έχουν τα παιδιά που γεννιούνται τον Αύγουστο

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα της ξεγνοιασιάς και των διακοπών που δεν είναι άλλος από τον Αύγουστου έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Ποια είναι αυτά;

Έχουν αυτοπεποίθηση, πείσμα, αγάπη για την επικοινωνία με τους γύρω τους. Και αυτά δεν είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που μοιράζονται μεταξύ τους. 

Πιο αναλυτικά: 

Είναι εξωστρεφή

Τα παιδιά του Αυγούστου είναι εξωστρεφή, έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και καλή καρδιά. Επιδιώκουν την επικοινωνία με τρίτους και κάνουν εύκολες φίλους. Αν και είναι εγωκεντρικά, τα παιδιά του Αυγούστου μπορούν να γίνουν και εξαιρετικοί ακροατές.

Δεν εντυπωσιάζονται εύκολα

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον τρίτο μήνα του καλοκαιριού έχουν υψηλές προσδοκίες και είναι επιλεκτικά.

Είναι πεισματάρικα

Τα παιδιά του Αυγούστου χαρακτηρίζονται για το πείσμα τους. Θεωρούν ότι η γνώμη τους μετράει περισσότερο από ότι άλλων και είναι πολύ υπερήφανα.

Είναι οργανωτικά

Τα παιδιά του Αυγούστου προσέχουν τις λεπτομέρειες και είναι ιδιαίτερα οργανωτικά. Ξέρουν να δουλεύουν σκληρά και είναι ιδιαίτερα προσηλωμένα στον στόχο τους.

Είναι φιλόδοξα

Κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους -  Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον όγδοο μήνα του έτους ξέρουν να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Έχουν κίνητρα, θέληση και ξέρουν να προσπαθούν σκληρά.

Ασθένεια

Έχουν μικρές πιθανότητες να υποφέρουν από κάποια ψυχική ασθένεια - Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που γεννιούνται το χειμώνα μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν ορισμένα προβλήματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης και της σχιζοφρένειας. Οι ερευνητές δεν είναι απόλυτα σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό. Οι ειδικοί θεωρούν ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D στην μήτρα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον τρόπο ανάπτυξης του εγκεφάλου ενός μωρού.

Χιλιάδες διάσημοι έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο όπως η Blake Lively, η Anna Kendrick,βη Mila Kunis, η Kylie Jenner, η Jennifer Lawrence, ο Barack Obama και ο Bill Clinton.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top