Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτός ο μήνας ξεκινά με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που δείχνει πως -τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο του- θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία στον Υδροχόο τις πρώτες ημέρες του μήνα συνηγορεί σε μία νέα γνωριμία η οποία είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσει μέσω κοινών φίλων. Σε συνδυασμό με τη θετική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και του Κρόνου στον Υδροχόο ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως θα ξεκινήσει πολύ καλά και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Στις 10/9 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα εμβαθύνει τα συναισθήματά σου, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να σε βάλει και στη διαδικασία σεναρίων. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων σχετικά με μία γνωριμία που έχεις κάνει ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπονομεύσει την εξέλιξη μεταξύ σας. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα καθώς αυτός μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Οι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις στα μέσα του μήνα είναι πολύ πιθανές όμως αυτό το σενάριο δεν ενδείκνυται για την μακροημέρευση της σχέσης σου. Στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε «θυμηθεί» ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται «πολλά υποσχόμενος» όσον αφορά το κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10/9 σε αφορά άμεσα καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιο απέναντί σου, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει κινητικότητα είτε σε μία προσωπική σχέση είτε -αν είσαι ελεύθερος- σε μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες γύρω στα μέσα του μήνα στην προσέγγιση μιας αισθηματικής υπόθεσης καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου δημιουργεί συναισθηματική αποστασιοποίηση. Αυτό είναι κάτι το προσωρινό για αυτό μην το αφήσεις να επηρεάσει τη διάθεσή σου και τα συναισθήματά σου προς ένα πρόσωπο. Στις 23/9 η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού συνηγορεί σε μία ξαφνική συνάντηση, μία νέα γνωριμία πολύ πιθανό και μία νέα σχέση εκεί που δεν το περιμένεις.

Αν έχεις βρει το ταίρι σου μην αφήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι του, αλλά και τη διάθεση που θα υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο μεταξύ σας. Όσο περνούν οι ημέρες του μήνα τόσο πιο έντονη θα είναι η ρομαντική διάθεση καθώς στο τέλος του Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα συναντήσει μία μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου τον Ποσειδώνα. Αυτό δείχνει πως θα υπάρξει ένα όμορφο και ρομαντικό κλίμα σε μία προσωπική σχέση ή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί, αφήνοντας πίσω τη συναισθηματική απόσταση που μπορεί να υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Σεπτέμβριος ξεκινά ιδιαίτερα επικοινωνιακά για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως θα υπάρχει μία ερωτική διάθεση κατά το πρώτο 10ημερο αυτού του μήνα, η οποία θα ενισχυθεί από το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με το Δία στις 7/9. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον ή να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σε φλερτάρει! Από τις 10/9 η διάθεση σου απέναντι στις αισθηματικές σου υποθέσεις θα αλλάξει καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τη νέα της θέση μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια όσον αφορά ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, όμως από την άλλη είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο στην καθημερινότητά σου. Αυτή η Αφροδίτη δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο συναντάς κάπου σχεδόν καθημερινά αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε το σωστό timing. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν δυσκολίες γύρω στα μέσα του μήνα. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξει μία δυσκολία στη συνεννόηση με το σύντροφό σου. Απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις καθώς μετά τον Κρόνο η Αφροδίτη θα συναντήσει μέσω μιας αντίθεσης τον Ουρανό, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις, όχι απαραίτητα θετικές. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27/9 ξεκινά ένα διάστημα που είναι πολύ πιθανόν να αναθερμανθεί ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή να έχεις επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφό σου, καθώς φαίνεται πως με κάποιο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο αισθηματικές υποθέσεις που είχες αφήσει πίσω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβριος μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά όσον αφορά την ενασχόληση σου με θέματα της προσωπικής σου ζωής όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα αποκτάς για αυτά. Από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει μία νέα και σημαντική γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Ένας νέος έρωτας ανήκει στα πιθανά σενάρια του επόμενου διαστήματος, αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Παρόλο που η διέλευση της Αφροδίτης από αυτό το ζώδιο δεν είναι και η καλύτερη εσύ φαίνεται πως θα βγεις ευνοημένος, αρκεί να προσέξεις κάποιες στιγμές στα μέσα του μήνα οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό και ένταση και να σε απομακρύνουν είτε από το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως μπορεί να προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα έρθει μέσω των προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα τα οποία έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό στον αυτόματο πιλότο καθώς αυτά χρειάζονται διευθέτηση, μιας και όσο περισσότερο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα διευθετήσεις αργότερα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μία κατάσταση η οποία σε έχει ταλαιπωρήσει και ενδεχομένως να έχει δημιουργήσει και ένταση με το σύντροφό σου, φαίνεται πως θα εξομαλυνθεί.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή τη θέση δείχνει πως θα υπάρχουν ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα κατά τη διάρκεια συναντήσεων και κοινωνικών επαφών. Μάλιστα το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 7/9 δείχνει πως θα δημιουργηθούν πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για την εξέλιξη μιας γνωριμίας που θα κάνεις στις αρχές του μήνα. Από τις 10/9 η διάθεση σου θα αλλάξει καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις στα μέσα του μήνα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο (17/9) μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Επεδίωξε να περάσετε χρόνο μαζί κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις καθώς αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας. 

Αν είσαι ελεύθερος η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει μία ξαφνική γνωριμία, η οποία μάλιστα φαίνεται πως μπορεί να προκύψει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μια έκπληξη στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανό σενάριο προς τα τέλη του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος. Στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία συνάντηση ή μία επικοινωνία με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος προμηνύεται ενός βοηθητικός μήνας για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει περισσότερο εμφανές μετά τις 10/9 με την αλλαγή της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη τότε θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα ευνοήσει τις επικοινωνιακές συναναστροφές, οι οποίες μπορεί να σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη στο περιβάλλον σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα τρίτων να «εισβάλουν» στη σχέση με το ταίρι σου καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανησυχία σε αυτή. 

Αν είσαι ελεύθερος κάποιες ξαφνικές συναντήσεις είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν προς τα τέλη του μήνα, όμως μέχρι τότε θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά και ενδεχομένως να αποφασίσεις για την πορεία μιας γνωριμίας που ήδη υπάρχει. Μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπονομεύσει μία γνωριμία που αξίζει να εξελιχθεί. Στο τέλος του μήνα με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα φαίνεται πως θα δημιουργηθεί μία ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία θα παίξει το δικό της ρόλο στην εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι πως μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις -μιας και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό στις 27/9- οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σύγχυση, έστω και προσωρινά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με ευνοϊκές προϋποθέσεις για την προσωπική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου έως και τις 9/9. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 7/9 μιλά για ευχάριστες εξελίξεις σε μία αισθηματική υπόθεση. Μάλιστα φαίνεται πως ο Δίας θα προσφέρει εύνοια σε μία γνωριμία που μπορεί να κάνεις στις αρχές του μήνα ή στη διευθέτηση ενός αισθηματικού ζητήματος, το οποίο μέχρι στιγμής μπορεί να σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Σε αυτό θα συμβάλλει και το τρίγωνο του Ερμή πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο (6/9) το οποίο υπόσχεται βοήθεια και από επικοινωνιακής πλευράς. 

Από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανό κατά διαστήματα να σου δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια, κάτι το οποίο μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε μία λάθος επιλογή όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Μάλιστα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 17/9 αλλά και η αντίθεση με τον Ουρανό στις 23/9 συνηγορούν σε ένα μπερδεμένο κλίμα όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27/9 ίσως να υπάρξει μία επανασύνδεση σε μία σχέση η οποία έρχεται από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος σκέψου προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας απόφασης και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις παρελθοντικά ζητήματα να δημιουργήσουν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να δώσεις ιδιαίτερη βάση τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων μιας και η πλανητικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του μήνα θα φέρουν προσωπικές -και όχι μόνο- σχέσεις στο προσκήνιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 10/9 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για την εξέλιξη αυτής της σχέσης και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν το επόμενο βήμα σε αυτή. Βέβαια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο ζώδιό σου η Αφροδίτη θα συναντήσει μέσω δυσαρμονικών όψεων και τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό τον Ταύρο για αυτό στα μέσα του μήνα (από 15 έως 24/9) θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς θα είναι ένα απαιτητικό διάστημα, το οποίο μπορεί να δημιουργεί συναισθηματική απομάκρυνση και εντάσεις.

Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, κάτι που θα φέρει γύρω σου νέα πρόσωπα και φυσικά νέους θαυμαστές. Προς το τέλος του μήνα λόγω του ότι η Αφροδίτη θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο, το οποίο θα σε «ανταμείψει» για τις δυσκολίες που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και μάλιστα με την αρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Δία στον Υδροχόο η οποία θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 7/9. Αυτό δείχνει πως ο νέος μήνας έρχεται γεμάτος υποσχέσεις για την προσωπική σου ζωή και για τις αισθηματικές υποθέσεις σου, καθώς θα δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στην επικοινωνία, σε γνωριμίες αλλά και μία διάθεση για φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα όμως θα χρειαστεί προσοχή κατά τη διαχείριση μιας αισθηματικής υπόθεσης. Στις 10/9 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει ένα παρασκηνιακό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα αποπνέει «αέρα μυστηρίου» ή να δεις πως δυσκολεύεσαι να προσεγγίσεις και να κατανοήσεις κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Δώσε χρόνο σε μία αισθηματική υπόθεση για να μπορέσει να εξελιχθεί και να μπορέσεις να έχεις μία καλύτερη και πιο σαφή εικόνα για αυτή. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ειλικρίνεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε εσένα και στο ταίρι σου διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρχουν προβλήματα εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρασκηνιακές ενέργειες καθώς αν γίνουν αντιληπτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα σε μία προσωπική σχέση. Στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που δείχνει πως τις τελευταίες ημέρες του μήνα δεν αποκλείεται να συναντήσεις μέσα σε μία κοινή παρέα ή σε ένα χώρο που βρίσκεσαι συχνά, ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχουν αισθηματικές «εκκρεμότητες».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φέρνει ξεκαθαρίσματα και σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες και κάποια θέματα τα οποία αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 9/9 δημιουργεί εσωστρέφεια κάτι που δεν θα βοηθήσει στη διαχείριση αισθηματικών ζητημάτων, καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μία συστολή κάθε φορά που θα σκέφτεσαι πως χρειάζεται να διευθετήσεις κάποια ζητήματα. Από τις 10/9 που η Αφροδίτη θα περάσει το ζώδιο του Σκορπιού η διάθεσή σου θα αλλάξει, θα γίνεις πιο επικοινωνιακός κάτι που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να διαχειριστείς μία διαφωνία με το σύντροφό σου ή να λύσεις μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 17/9 και η αντίθεση της με τον Ουρανό στις 23/9 δείχνει πως κατά τα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε φέρουν στα όριά σου, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι τελικά θα λύσουν. 

Μετά τις 23/9 τα πράγματα θα ηρεμήσουν πολύ και θα υπάρξουν ευκαιρίες να δεις τις εξελίξεις μέσα από μία αντικειμενική οπτική. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως το τελευταίο πενθήμερο του μήνα έχει ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα καθώς κάποια ζητήματα τα οποία σου δημιούργησαν εκνευρισμό θα αρχίσουν να διευθετούνται και μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να εξελίσσεται με θετικούς οιωνούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του, μιας και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα βοηθήσουν τον αισθηματικό τομέα. Ένα φλερτ, μία νέα γνωριμία η εξέλιξη μιας σχέσης που υπάρχει ακόμα και η απόκτηση ενός απογόνου είναι μέσα στα σενάρια αυτού του μήνα, που φαίνεται πως τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο του θα έχει και μία θετική έκπληξη για εσένα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. 

Από τις 10/9 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς ποιες είναι πραγματικά οι αισθηματικές σου ανάγκες και τι είναι αυτό που ζητάς από ένα πρόσωπο που θέλεις να είναι δίπλα σου. Οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο (17/9) και με τον Ουρανό (23/9) δείχνουν πως στα μέσα του μήνα μπορεί να υπάρχει μία γενικότερη ανησυχία -εσωτερική ή εξωτερική- η οποία θα επηρεάσει σε ένα βαθμό και μία αισθηματική σου σχέση ή μία γνωριμία. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27/9 μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν και παραμένουν σε εκκρεμότητα από τότε. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος φέρνει άλλο αέρα στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές υποθέσεις καθώς η αλλαγή της Αφροδίτης στις 10/9 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει αλλαγές! Μολονότι η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της θέση για εσένα θα είναι μία ευνοϊκή διέλευση, η οποία μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο περιβάλλον σου, να συμβάλει σε μία νέα γνωριμία ή στην εξέλιξη μιας γνωριμίας που υπάρχει ήδη. Οι ανασφάλειες και τα εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος φαίνεται πως θα ξεπεραστούν και αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα σε μια αισθηματική σου υπόθεση. Λόγω του ότι η Αφροδίτη θα σχηματίσει δυσαρμονικές όψεις και με τον Κρόνο στον Υδροχόο (17/9) αλλά και με τον Ουρανό στον Ταύρο (23/9) γύρω στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν στιγμές οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ένταση σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις στιγμές έντασης να επηρεάσουν τα συναισθήματά σου προς το σύντροφό σου και να σε οδηγήσουν να πεις λόγια τα οποία δεν θα εννοείς. 

Αν είσαι ελεύθερος κάποια γνωριμία μπορεί να «καθυστερεί» λίγο όμως αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να παρατηρήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν. Ο μήνας κλείνει με πολύ καλή διάθεση και ρομαντική ατμόσφαιρα, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει μέσω μιας όψης τριγώνου τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό μπορεί να φέρει ένα ρομαντικό ραντεβού ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει πολύ ευχάριστα συναισθήματα. 

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top