ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, το απρόοπτο τηλεφώνημα που θα λάβεις θα σου φέρει έκπληξη και ενθουσιασμό. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μεταξύ σας προσωπική συνάντηση, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.

Νέα γνωριμία. Σοβαρή θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει για να σε κερδίσει.

Σχέση – Γάμος. Αυτά που θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι θα σε καθησυχάσουν, μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Απ δω και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Επανένωση θα προκύψει με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, στην συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας θα ακουστούν αισιόδοξα και ερωτικά λόγια που θα ανατρέψουν την αρνητική σας κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν τα μεταξύ σας αισθήματα, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης που αυτή τη φορά θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια.

Νέα γνωριμία. Τυχερή θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε ενθουσιάσει. Αν κινηθείς αυθόρμητα και αφήσεις περιθώριο να σε πλησιάσει τότε το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο, προμηνύεται σταθερός δεσμός μελλοντικών προδιαγραφών, δεν αποκλείεται αυτό το πρόσωπο να γίνει το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση- γάμος. Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η σταθερή σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης ή επισημοποίησης, ανοίγεται πορεία δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα στη συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης, ωστόσο η στάση σου ίσως να είναι κάπως απόμακρη, κατά πασά πιθανότητα θα αρνηθείς να δώσεις άμεση απάντηση. Αυτό που θα θελήσεις στην παρούσα φάση θα είναι ηρεμία και ψυχική ισορροπία.

Νέα γνωριμία. Η ανάγκη σου για εσωτερική απομόνωση και ψυχολογική ξεκούραση ίσως να σε ωθήσει στο να αδιαφορήσεις μπροστά στην καινούργια ερωτική πρόκληση που θα εμφανιστεί. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου δώσει άνοιγμα γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη των γεγονότων.

Σχέση- γάμος. Στο τωρινό εξαήμερο αποστασιοποιημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσεις το ταίρι σου να σου προκαλέσει συναισθηματικές αναστατώσεις, συνειδητά θα αποφύγεις το άγχος και την πίεση. Προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις ξεκάθαρη στάση, καλό θα είναι να μην φερθείς με αδιαφορία ή απάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Ευχάριστη ταραχή θα σου φέρει το ξαφνικό τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως η μεταξύ σας έλξη δεν έχει αλλοιωθεί, με την πρόταση που θα σου κάνει θα καταλάβεις πως η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή και απολύτως αμοιβαία.

Νέα γνωριμία. Χαρά και ενθουσιασμό θα νιώσεις με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, τα συμβάντα θα τονώσουν την αισιοδοξία σου. Η διαίσθηση σου θα σου πει πως αυτό το άτομο δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σου και όντως θα έχει δίκιο. Η γνωριμία σας θα πάρει ευχάριστη διάσταση, οι δυο σας θα διανύσετε πορεία αγάπης που θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση- γάμος. Έρχεται κάτι που προσμένεις εδώ και παρά πολύ καιρό. Ένα ζήτημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου, τώρα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα αναστατωθείς, θα εκπλαγείς, τα μαντάτα που σου έρχονται θα νιώσεις την ανάγκη να τα γνωστοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Ανανεώνεται η ψυχολογία σου, θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, η συνάντηση που θα προκύψει θα έχει ευχάριστο και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει οριστική επανένωση, εσείς οι δυο έχετε αμοιβαία αισθήματα που θα αποκαλυφθούν με εκδηλωτικό τρόπο.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα στην αρχή τυπική και μετά προσωπική. Θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως αληθινή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει πορεία δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, όμορφη θα είναι η εβδομάδα σου, αν περιμένεις απάντηση ή αποτέλεσμα θα χαρείς θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που είσαι πολύ χρόνια με το πρόσωπο που αγαπάς, δεν αποκλείεται να ακουστεί εντελώς ξαφνικά πρόταση επισημοποίησης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Οι πληροφορίες που θα λάβεις από το ίδιο το πρώην ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις την παρεξήγηση που σας χώρισε. Η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική και ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, οι μεταξύ σας επαφές θα κλείσουν με επανασύνδεση. Τολμηρή και ειλικρινής συζήτηση θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση, πολύ καλά θα κανείς και θα δώσεις τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί.

Νέα γνωριμία. Συμπαθητικό και γοητευτικό θα βρεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε συνομιλία, θα έχει άνετη και οικεία στάση, γρήγορα θα κερδίσει την καρδιά σου. Επιστράτευσε την ελκυστικότητα σου, μίλα αυθόρμητα, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Αν συζητήσεις με ειλικρίνεια τότε θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Ένα γεγονός που θα είναι αποκαλυπτικό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και αναλόγως να αποφασίσεις. Έρχονται ανατρεπτικές και αισιόδοξες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τον δεσμό σου.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, τώρα θα αναθερμανθούν παλιά ξεχασμένα αισθήματα. Η έκπληξη σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που μέσα στην εβδομάδα η τύχη θα σε βοηθήσει να τον ολοκληρώσεις και να τον οδηγήσεις στο σημείο που εσύ θα επιθυμείς.

Νέα γνωριμία. Θα σε εντυπωσιάσει το ελκυστικό και καλοπροαίρετο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σου ανοίξει συζήτηση. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ερωτευτείς, θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου, η συνομιλία σας θα γίνει σε ατμόσφαιρα θερμή και οικεία. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε μόνοι σε προσωπικό ραντεβού!

Σχέση- γάμος. Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης, τερματίζουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ερωτισμός, εξομολογήσεις και αλληλοκατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Τώρα υποχωρεί ο εγωισμός, μεταξύ σας θα συμβούν πράξεις αγάπης, η πρόταση που θα ακουστεί θα είναι δεσμευτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν τις αποφάσεις σου. Τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Η συνάντηση που θα γίνει θα είναι καθοριστική, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα.

Νέα γνωριμία. Θα σε ξαφνιάσει το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σου αποκαλύψει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από καιρό τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα, ωστόσο οι καταστάσεις ως τώρα δεν ήταν ευνοϊκές για να μπορέσει να περάσει σε ανάλογες εκδηλώσεις. Θα σε αιφνιδιάσουν τα λογία που θα ακούσεις, η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση.

Σχέση –Γάμος. Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σε βγάλουν από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Ταχτοποιούνται ζητήματα αμφιβολιών, τώρα θα μπορέσεις να αντιληφτείς σωστά τις καταστάσεις, θα είσαι σε θέση να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι, μέσα στην εβδομάδα θα σου αποδείξει εμπράκτως πως η έλξη που νιώθει για σένα είναι αδύνατον να παρατείνει τον χωρισμό σας. Θα σου κάνει ένα είδος θέρμης εξομολόγησης, δείξε αυτό που νιώθεις, στο χέρι σου θα είναι η επανασύνδεση σας.

Νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ερωτευτείς. Τώρα θα καταφέρεις να ξεχάσεις τα παλιά, να διαγράψεις οτιδήποτε αρνητικό ή αποτυχημένο είχε συμβεί στο παρελθόν σου. Πολύ καλά θα κανείς και θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί, τα αισθήματα θα είναι ειλικρινά, έντονα, και αμοιβαία.

Σχέση – Γάμος. Ερωτισμός και συγκατάβαση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τώρα θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική. Με ενθουσιασμό θα χειριστείς τα ευχάριστα απρόοπτα που θα προκύψουν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας τα συμβάντα θα δημιουργήσουν στιγμές έντονης ερωτικής έλξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Αν θέλεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ερωτικό σου ταίρι, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσεις . Η επανένωση θα έρθει κατόπιν δικών σου ενεργειών, κάνε το πρώτο βήμα είναι ώρα για δραστηριοποίηση. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, αν μιλήσεις με ειλικρίνεια θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Σου δίνω τη συμβουλή να μην κρατήσεις δήθεν αδιάφορη στάση, η προσποίηση δεν θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.

Σχέση- Γάμος. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου τότε κάνε το βήμα να τερματίσεις τον αρνητισμό, θα σου βγει σε καλό . Σου δίνω τη συμβουλή να μην το τραβήξεις άλλο το σκοινί, η κατάσταση θα εξελιχτεί ανάλογα με την κατεύθυνση που εσύ θα της δώσεις. Ουσιαστικά στην παρούσα φάση εσύ θα κρατάς τα ηνία, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Με άμεσες πράξεις θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, τα λόγια που θα σου πει θα είναι ειλικρινά, σου δίνω τη συμβουλή να τα εμπιστευτείς. Η εξομολόγηση που θα σου κάνει θα στρώσει το έδαφος για επανασύνδεση. Αν γι αυτό το άτομο νιώθεις πραγματική αγάπη τότε καλό θα είναι να μην κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου.

Νέα γνωριμία. Το ευγενικό και αυθόρμητο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει δεν θα σε απογοητεύσει, αντιθέτως μάλιστα θα σου ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά με καινούργιο πρόσωπο τότε δείξε το ενδιαφέρον σου, τα αισθήματα που θα νιώσεις γι αυτό το άτομο θα βρουν άμεση ανταπόκριση.

Σχέση – Γάμος. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δέσμευσης. Ένα τυχαίο και απρόσμενο γεγονός θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο για να εκπληρώσεις τα μελλοντικά σου όνειρα. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να μπεις σε πορεία επισημοποίησης ίσως και γάμου.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Με αλλαγμένο τρόπο σκέψης και κατόπιν ώριμων αποφάσεων το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση. Έχει σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει, τα αισθήματα του είναι συνειδητοποιημένα, θα σου μιλήσει με σαφήνεια, θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως έχει καταλάβει τα λάθη που έγιναν απ πλευράς του.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ελκυστικό με ευγενική συμπεριφορά, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου από την πρώτη στιγμή που θα συνομιλήσετε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις το απογοητευτικό παρελθόν σου.

Σχέση – Γάμος. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Θα εκπλαγείς από τι εξελίξεις, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν τυχόν εμπόδια, ανοίγεται προοπτική επισημοποίησης. Περνά η ερωτική σου σχέση σε σοβαρό πλέον στάδιο, οι αποφάσεις που θα πάρεις εσύ και το ταίρι σου θα οδηγήσουν σε σταθερό και ασφαλές μέλλον.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!